Δανάη Λιβιεράτου: Με ηλιοκαμένο κορμί και cool outfit στη νέα φωτογραφία

Δανάη Λιβιεράτου: Με ηλιοκαμένο κορμί και cool outfit στη νέα φωτογραφία

Η κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου εντυπωσιάζει.

Πόσες φορές έχεις θαυμάσει τις φωτογραφίες της Δανάης Λιβιεράτου; Η κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου είναι ένα κορίτσι που σαφώς μπορεί να εντυπωσιάσει με το παρουσιαστικό του και οι αναρτήσεις που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι αρκετές για να πειστείς για αυτό. Η ομορφιά φαίνεται ότι είναι κάτι που έχει περάσει στα γονίδιά της, αλλά, πέρα από το καθαρά παρουσιαστικό, είναι και μία κοπέλα που ξέρει να ποζάρει στον φακό.




Είναι από τα πολύ φρέσκα κορίτσια της γενιάς της, αυτά που ξέρουν πώς να χειριστούν το Instagram, ώστε να συγκεντρώσουν πολλά likes και σχόλια, και το αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία. Όπως, για παράδειγμα, η τελευταία ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της και που μας έκανε να επαινέσουμε το μοντέρνο στιλ της.

Σε αυτήν, το νεαρό κορίτσι φοράει ένα λευκό crop top και κάτι που μοιάζει με denim σορτσάκι. Η αντίθεση που κάνει με το μαύρισμα της επιδερμίδας της είναι πολύ κολακευτική και αποπνέει όλα τα summer vibes που αρμόζουν στην εποχή.

Η φωτογραφία, πάντως, συγκέντρωσε εκατοντάδες likes μέσα στις πρώτες ώρες που δημοσιεύτηκε και δεν είναι να απορείς γιατί.

Δες τη στη συνέχεια.