Πού πέρασαν το Σκ του 15αύγουστου οι celebrities της εγχώριας showbiz;

Πού πέρασαν το Σκ του 15αύγουστου οι celebrities της εγχώριας showbiz;

Μόλις καταλάβαμε ποιο νησί είχε την τιμητική του αυτές τις ημέρες. Και όχι δεν ήταν η Μύκονος

15αύγουστος ήταν και πέρασε. Η Αθήνα ήταν σχεδόν άδεια αφού οι περισσότεροι αποφάσισαν να επισκεφτούν τα αγαπημένα τους νησιά ή χωριά για αυτές τις τόσο ξεχωριστές ημέρες του καλοκαιριού. Ελπίζουμε και φανταζόμαστε να τήρησαν σχεδόν όλοι τα μέτρα προστασίας, να μην ξεχνούσαν το αντισηπτικό τους και φυσικά να φορούσαν τη μάσκα τους όπου ήταν απαραίτητο. Το παν είναι να περάσουμε καλά, να ξεκουραστούμε αλλά να επιστρέψουμε υγιείς πίσω στην πόλη.

Και οι celebrities απουσίαζαν από την πόλη. Πού βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο; Ποιο μέρος είχε την τιμητική του;

Πολλοί ήταν εκείνοι λοιπόν που τίμησαν για τις ημέρες αυτές του Αυγούστου την Κρήτη. Ναι και ιδιαίτερα το Λασίθι. Φυσικά, πολλοί ήταν και εκείνοι που επισκέφτηκαν τις Κυκλάδες αλλά και το Πήλιο. Σου έχουμε μία μικρή λίστα με ονόματα και περιοχές για να δεις πού ταξίδεψαν οι αγαπημένοι σου celebrities. H Kατερίνα Καινούργιου με τον σύντροφό της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον Βασάλο αλλά και η Σίσσυ Χρηστίδου;

Στην παρακάτω gallery θα βρεις όλες τις πληροφορίες τις οποίες μάθαμε και εμείς μέσα από τις φωτογραφίες που ανέβασαν στο instagram.