Blake Lively-Ryan Reynolds: Η ιδιαίτερη ιστορία πίσω από τις προστατευτικές τους μάσκες

Blake Lively-Ryan Reynolds: Η ιδιαίτερη ιστορία πίσω από τις προστατευτικές τους μάσκες

Μήπως να σκεφτείς να το κάνεις και εσύ;

Έπειτα από την τεράστια και γρήγορη μετάδοση του νέου κορονοϊού, θα ξέρεις πια ότι τα μέτρα προστασίας είναι ξεκάθαρα. Η προστατευτική μάσκα έχει γίνει το must αξεσουάρ της εποχής μας, είναι υποχρεωτική και σε πολλές περιπτώσεις ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους. Τι κι αν έχεις επιλογές για το ποια μάσκα θα επιλέξεις, το ζευγάρι Blake Lively και Ryan Reynolds έδωσαν την καλύτερη ιδέα για να είσαι στιλάτη με την προστατευτική σου μάσκα και... όχι μόνο!

Όταν το στιλ, αλλά και η προστασία έχουν πρωταρχικό ρόλο στις εμφανίσεις σου, τότε εμείς υποκλινόμαστε και το ζευγάρι του Hollywood έχει πάρει την πρωτιά σε όλα τα παραπάνω. Αν σκεφτείς ότι η προστατευτική μάσκα μπορεί να γίνει το δικό σου πολύ ξεχωριστό αξεσουάρ, που αντί να κρύβει το όμορφο πρόσωπό σου, αναδεικνύει την φινέτσα που κρύβεις μέσα σου, τότε δεν έχει παρά να κουβαλάς αυτή τη μάσκα παντού, ανεξάρτητα από τα μέτρα και να νιώθεις πάντα στιλάτη φορώντας την.

Το τρανό παράδειγμα όσων προαναφέραμε είναι η Blake Lively και ο Ryan Reynolds, οι οποίοι, όχι απλά φόρεσαν την προστατευτική μάσκα, αλλά την έκαναν δική τους και για να λέμε και όλη την αλήθεια τους ζηλέψαμε! Με μια απλή λευκή υφασμάτινη μάσκα, ζωντάνεψαν τις ζωγραφιές των παιδιών τους και η ιδέα αυτή είναι η καλύτερη που πήραμε.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι φόρεσε μάσκες τις οποίες ζωγράφισαν τα παιδιά τους. Με σιγουριά μπορούμε να σου πούμε ότι έχουν πάει σε άλλο level! Και για να μη λες ότι γενικολογούμε άσκοπα, έχουμε και την φωτογραφία που μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους. Οι κόρες τους James, Inez και Betty, έβγαλαν τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες και τις αποτύπωσαν στις μάσκες της μαμάς και του μπαμπά. Αν μας ρωτάς, η ιδέα τους ήταν ευφυέστατη και θα σπεύσουμε αμέσως να κάνουμε το ίδιο και εμείς.

Δες στη gallery τις υπέροχες μάσκες που ζωγράφισαν οι κόρες τους.