Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Κλεφτήκαμε ένα δύσκολο καλοκαίρι»

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Κλεφτήκαμε ένα δύσκολο καλοκαίρι»

Η αγαπημένη του GNTM στην πιο γλυκιά ανάρτηση.

Έχουμε δει πολλά στο Greece’s Next Top Model. Φασαρίες, τσακωμούς, μπηχτές, πράγματα που μας σόκαραν στη θέαση, αλλά ανέβαζαν τα νούμερα σε βαθμό τουλάχιστον ικανοποιητικό για το κανάλι. Οπότε, τα τελευταία χρόνια ξέραμε ότι εκτός από διαγωνισμό μοντέλων, θα βλέπαμε και αυτά.

Το ριάλιτι είχε πολλές ωραίες εκπλήξεις ως παιχνίδι. Ανθρώπους που κατά μία έννοια το «έστησαν», αφού χωρίς εκείνους θα μιλούσαμε για ένα τελείως διαφορετικό concept σήμερα. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, για παράδειγμα, ήταν το it-girl που όλοι έψαχναν στις αναζητήσεις. Μαζί με… τη Ζενεβιέβ Μαζαρί.




Πρόκειται για μία φωτογράφο με πολύ ιδιαίτερη προσωπικότητα, για την οποία ένα πράγμα που σίγουρα μπορείς να πεις είναι ότι δε φοβάται να πει τη γνώμη της. Και την έλεγε στα κορίτσια, που ήξεραν να εκτιμήσουν το ταπεραμέντο της.

Η φωτογράφος είναι παντρεμένη με τον Βασίλη Καρύδη, επίσης φωτογράφο, και μαζί, μάλιστα, έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, δημιουργώντας μία πανέμορφη οικογένεια.

Σήμερα, το ζευγάρι έχει επέτειο γάμου και η Ζενεβιέβ έκανε μία ανάρτηση στο προφίλ της με δύο υπέροχες φωτογραφίες από τον γάμο της.