Κατερίνα Καινούργιου: Η super sexy φωτογραφία της από το Ιόνιο

Κατερίνα Καινούργιου: Η super sexy φωτογραφία της από το Ιόνιο

Οι διακοπές της συνεχίζονται πολύ δυναμικά.

Τι κι αν τελειώνει ο Αύγουστος, οι διακοπές διάσημων και μη συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς. Κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν τον χρόνο τους μακριά από τις δουλειές για να επισκεφτούν τα νησιά της χώρας, κάποιοι σπεύδουν όσο πιο συχνά γίνεται στις κοντινές παραλίες, και για να περάσουν όμορφα και για να αντιμετωπίσουν τις υψηλές θερμοκρασίες της εποχής.

Η Κατερίνα Καινούργιου σίγουρα ανήκει στους πρώτους. Αφότου τελείωσε η εκπομπή της για καλοκαίρι, η παρουσιάστρια είπε να πάρει κάποιον χρόνο για να κάνει τις διακοπές της στο υπέροχο Ιόνιο, όπου βρίσκεται μαζί με τον αγαπημένο της, Φίλιππο Τσαγκρίδη. Από την πρώτη στιγμή, λοιπόν, που έφτασε εκεί, άρχισε να μοιράζεται με τους followers της το φανταστικό υλικό.




Μετά τις πόζες στη θάλασσα, στην παραλία, στην αμμουδιά, με φόντο το Ναυάγιο της Ζακύνθου, η λαμπερή παρουσιάστρια έκανε μία ανάρτηση, στην οποία ποζάρει με ένα super sexy ολόσωμο μαγιό με βαθύ ντεκολτέ, που θα σε ενθουσιάσει και για το ίδιο το μαγιό και συνολικά για το θέαμα της φωτογραφίας.

Έχουμε συνηθίσει την Κατερίνα σε άκρως εντυπωσιακές λήψεις, όμως, όταν βλέπουμε τέτοιες φωτογραφίες, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να της δώσουμε το like μας.