Brad Pitt και Jennifer Aniston επιτέλους μαζί: Η επανασύνδεση που περιμέναμε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Brad Pitt και Jennifer Aniston επιτέλους μαζί: Η επανασύνδεση που περιμέναμε

Η μεγάλη επανασύνδεση είναι γεγονός

Δεν ξέρουμε αν εσύ έχεις ενθουσιαστεί καθόλου, εμείς πάντως πετάξαμε από τη χαρά μας μόλις διαβάσαμε τα νέα για την Jennifer Aniston και τον Brad Pitt. Μπορεί η Jolie να θέλει να μετακομίσει στο Λονδίνο και αυτό να μη βρίσκει σύμφωνο τον Brad 100% όμως ο ηθοποιός μα έδωσε μια άλλη χαρά, αφού φήμες τον θέλουν να επανασυνδέεται με την πρώην σύζυγό του Jennifer Aniston. Και αν δεν είναι αυτό η πιο ωραία είδηση της ημέρας, τότε ποια είναι;

Οκ, ας ξεκαθαρίσουμε κάτι όμως για να μην κάνεις σχέδια και διάφορες σκέψεις στο μυαλό σου. Η Jennifer Aniston και ο Brad Pitt δεν επανασυνδέονται ερωτικά ή σχεσικά ή όπως αλλι΄ς μπορείς να τους φανταστείς σαν ζευγάρι, αλλά για καλό σκοπό. Κι εξηγούμαστε, ο Brad Pitt συμμετέχει επίσημα στο Dane Cook's Feelin ’A-Live, ένα εικονικό ζωντανό τραπέζι που για το Fast Times at Ridgemont High που κλείνει 38 χρόνια από την ημέρα της κυκλοφορίας του.

Το ET αναφέρει ότι ο ηθοποιός μαζί με τον οικοδεσπότη του Late night, Jimmy Kimmel εντάσσονται μαζί με την πρώην του, Jennifer Aniston και με άλλους πρωτοκλασάτους stars για το επερχόμενο διάβασμα της κωμωδίας του 1982. Άλλες διασημότητες που ανακοινώθηκαν προηγουμένως περιλαμβάνουν τους Matthew McConaughey, Julia Roberts, Shia LaBeouf, Morgan Freeman και Henry Golding. Θα περιλαμβάνει επίσης τον Sean Penn, ο οποίος πρωταγωνίστησε ως Jeff Spicoli στην ταινία σκηνοθεσίας της Amy Heckerling που μόλις γιόρτασε την 38η επέτειό της στις 13 Αυγούστου. Όσο για τους ρόλους που θα συμπληρώσει κάθε ηθοποιός, οι θεατές θα πρέπει να συντονιστούν ζωντανά για να μάθουν.

Ενώ αρχικά προγραμματίστηκε να ξεκινήσει στις 20 Αυγούστου, η εικονική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Αυγούστου στις 8 μ.μ. ET / 5 μ.μ. Οι fans μπορούν να παρακολουθήσουν μέσω των επίσημων σελίδων Facebook και TikTok του CORE, καθώς και LiveXLive.

Τα livestreams θα περιλαμβάνουν ένα κουμπί το «Donate», με όλα τα έσοδα από το Feelin 'A-Live να ωφελούν το CORE (η ανθρωπιστική οργάνωση που συνίδρυσε ο Penn με τη CEO Ann Lee), μαζί με τη Συμμαχία REFORM, η οποία επικεντρώνεται στη λήψη νόμων για τη μεταρρύθμιση του συστήματος ποινικής δικαιοσύνης και προστασίας του φυλακισμένου πληθυσμού από την εξάπλωση του COVID-19. Επιπλέον, οι fans μπορούν να ακολουθήσουν ουσιαστικά χρησιμοποιώντας το επίσημο hashtag, #FastTimesLive.

Μπορεί όπως καταλαβαίνεις να είναι για καλό σκοπό, όμως ακόμη κι έτσι θα δούμε ξανά μαζί Brad Pitt και Jennifer Aniston.