Η 34χρονη star μας δείχνει την φουσκωμένη της κοιλιά φορώντας το πιο hot μαγιό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η 34χρονη star μας δείχνει την φουσκωμένη της κοιλιά φορώντας το πιο hot μαγιό

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Πριν από τέσσερις ημέρες το διάσημο μοντέλο ανακοίνωσε πως είναι έγκυος για τρίτη φορά και δείχνοντας μας τη φουσκωμένη κοιλίτσα της έκανε την πιο απρόσμενη ανακοίνωση της χρονιάς. Λίγες μόλις μέρες μετά την ανακοίνωση της η star πόζαρε στον καθρέφτη του σπιτιού της με φουσκωμένη κοιλίτσα φορώντας το πιο hot μαγιό ever. Μάλιστα η ίδια αποκάλυψε πως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση μη γνωρίζοντας πως είναι έγκυος.

Η Chrissy Teigen και ο John Legend θα γίνουν γονείς για τρίτη φορά και οι δυο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Η 34χρονη star ανέβασε στο Instagram account της δύο φωτογραφίες στις οποίες πόζαρε με την ελαφρώς φουσκωμένη της κοιλίτσα και φορώντας ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό με cut outs και το σώμα της μας συγκλόνισε πραγματικά. Το διάσημο μοντέλο μας έδωσε μια γεύση από τη φουσκωμένη κοιλίτσα της και αλήθεια το σώμα της δεν υπάρχει.

Την ανακοίνωση αν θυμάσαι έκανε μέσα από το video clip του τραγουδιού Wild του συζύγου της John Legend, ο οποίος ψηφίστηκε ο πιο sexy άντρας για το 2020 από το περιοδικό People. Το μαγιό της μας εντυπωσίασε πραγματικά, και για μια νέα εγκυούλα μαμά, το βρήκαμε τρομερά sexy.

Δεν γνωρίζουμε ποια βδομάδα της κύησης της διανύει, όμως το κορμί της είναι πραγματικά φανταστικό. Μας εντυπωσίασε τόσο πολύ στις φωτογραφίες με το μαγιό της που το χειροκρότημα γι’ αυτή την εμφάνιση με μαγιό της ανήκει δικαιωματικά.