Ηθοποιός γνωστής τηλεοπτικής σειράς έγκυος για δεύτερη φορά

Ηθοποιός γνωστής τηλεοπτικής σειράς έγκυος για δεύτερη φορά

Η οικογένεια του ζευγαριού θα μεγαλώσει κι άλλο.

Οι fans των αγαπημένων celebrities ενθουσιάζονται κάθε φορά όταν μαθαίνουν τα ευχάριστα που συμβαίνουν μέσα στις οικογένειές τους. Ένα νέο μωρό βρίσκεται στην κορυφή της λίστας τέτοιων πραγμάτων. Πρόκειται για το mini-me του/της σταρ που σε βάζει σε περιέργεια να δεις αν τελικά μοιάζει στο αγαπημένο σου είδωλο ή τον/τη σύντροφο.

Τέτοια ευχάριστα είναι που υπάρχουν στην οικογένεια μίας πολύ διάσημης ηθοποιού, που αγαπήσαμε από μία επιτυχημένη σειρά. Η παραγωγή μπορεί τώρα να έχει πια σταματήσει να προβάλει επεισόδια, ωστόσο, οι πρωταγωνιστές της από εκεί μπόρεσαν να εκτοξεύσουν την καριέρα τους.

Μία εκ του βασικού cast, πάντως, ετοιμάζεται να γίνει μανούλα για δεύτερη φορά, με την πρώτη να συνέβη στις 15 Ιανουαρίου του 2016 με την κόρη της, Florence May. Ο λόγος για την Candice Accola, που υποδύθηκε την Caroline Forbes στο The Vampire Diaries, πιστή φίλη της Elena Gilbert aka Nina Dobrev.




Η 33χρονη Accola έκανε την αποκάλυψη του ερχομού του νέου μέλους της οικογένειάς της με τον Joe King μέσα από ένα podcast, προσθέτοντας ότι αυτήν τη στιγμή διανύει ήδη τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης.

Εμείς να τους ευχηθούμε με το καλό να τους έρθει το νέο τους μωρό!