Harry & Meghan Markle: Το απρόσμενο επαγγελματικό τους βήμα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Harry & Meghan Markle: Το απρόσμενο επαγγελματικό τους βήμα

Δεν πάει ο νους σου

Έχει περίπου έναν μήνα που έχει κυκλοφορήσει το βιβλίο με τη βιογραφία του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, με τίτλο «Finding Freedom» και δεν έχουμε μάθει και λίγα πράγματα για την ζωή του ζευγαριού πριν το Megxit. Μάθαμε ποιος είπε πρώτος το «σ αγαπώ», για τον άγνωστο καυγά της Kate με τη Meghan και πολλά ακόμη.

Και δεν θα μείνουμε σε αυτά βέβαια, αφού αναμένεται να γίνουν γνωστά και άλλα θέματα. Το βιβλίο κυκλοφορεί ήδη και στα ελληνικά οπότε εννοείται μπορείς να το παραγγείλεις και να μπει στη συλλογή σου άμεσα. Στο μεταξύ πιστεύουμε πως θα σε ενδιέφερε πολύ να μάθεις το νέο επαγγελματικό βήμα των Sussexes ή αυτό που αναφέρουν τα δημοσιεύματα ως νέο επαγγελματικό βήμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Harry και η Meghan δουλεύουν επάνω σε ένα νέο τηλεοπτικό πρότζεκτ στο οποίο θα βρίσκονται από πίσω ως παραγωγοί. Σε μια νέα έκθεση από το Variety, αναφέρεται ότι ο δούκας και η δούκισσα του Sussex «δουλεύουν ήσυχα μια ιδέα για ένα έργο» σε πολλές διαφορετικές εταιρείες μέσων ενημέρωσης και έχουν ήδη πραγματοποιήσει κάποιες συναντήσεις με τους οπαδούς του NBC Universal από τον Ιούνιο.

Ο Harry και η Meghan θα λειτουργούσαν ως από κοινού παραγωγοί αντί της Meghan να είναι μπροστά στην κάμερα, καθώς δεν έχει σχέδια να δράσει στο έργο.

Προηγουμένως, ο Harry συνεργάστηκε με την Oprah Winfrey για μια σειρά Apple TV σχετικά με την ψυχική υγεία που θα βγει την επόμενη χρονιά επόμενο και η Meghan δάνεισε τη φωνή της στο ντοκιμαντέρ του Disney+ με τίτλο Elephants.

Πλέον μένει να δούμε τι είναι αυτό το τηλεοπτικό project στο οποίο δουλεύουν.