Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το instagram story της για το GNTM ξάφνιασε πολλούς

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το instagram story της για το GNTM ξάφνιασε πολλούς

Αυτό το post, σίγουρα δε το περίμενες.

Το GNTM 3 είναι πλέον στα σκαριά και η πρεμιέρα του πλησιάζει. Πρόσφατα κυκλοφόρησε μάλιστα το trailer του διαγωνισμού μοντέλων και οι θαυμαστές ενθουσιασμένοι περιμένουν πώς και πώς να συντονίσουν τους δέκτες τους στο κανάλι του Star. Το ίδιο και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο, η μελαχρινή καλλονή, περιμένει να δει τους παλιούς συναδέλφους της στο γυαλί και μάλιστα έκανε ένα post το οποίο δε θα πιστέψεις.

Τι κι αν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε τις διαμάχες της με την Βίκυ Καγιά- και το ξέρουμε- τι κι αν δε θα είναι πια στην κριτική επιτροπή και τη θέση της πια έχει πάρει η αγαπημένη της Ζενεβιέβ, είδε το trailer του νέου GNTM και έσπευσε αμέσως να κάνει τις απαραίτητες κινήσεις. Μιλάμε φυσικά για το insta story της με στιγμιότυπο του trailer.

Το πανέμορφο μελαχρινό μοντέλο προετοιμάζεται για το νέο της επαγγελματικό βήμα στην τηλεόραση, παρ' όλα αυτά φαίνεται ότι δεν κρατά καμία κακία όσον αφορά στις διαφωνίες που είχε στο παρελθόν με τους κριτές του Greece's Next Top Model, αντιθέτως με το πρόσφατο insta story της δείχνει πόσο γλυκός άνθρωπος είναι.

Σε ευχάριστο mood και με εμψυχωτική διάθεση μόλις είδε το trailer του GNTM3 έσπευσε αμέσως να στηρίξει, τόσο τα άτομα της κριτικής επιτροπής, όσο και το ίδιο το show με το post της. Συγκεκριμένα, τράβηξε ένα στιγμιότυπο από το trailer, στο οποίο φαίνεται η Ζενεβιέβ, τάγκαρε τους συντελεστές και με μπόλικη αγάπη τους ευχήθηκε καλή επιτυχία. Σίγουρα πολλοί δεν περίμεναν αυτό το post αλλά για ακόμη μια φορά η Ηλιάνα μας αποδεικνύει ότι είναι ακομπλεξάριστη και ιδιαίτερα γλυκιά.

Δες στη gallery το post της.