Τα backstage πλάνα από το τρέιλερ της Φαίης Σκορδά για το «Πρωινό»

Τα backstage πλάνα από το τρέιλερ της Φαίης Σκορδά για το «Πρωινό»

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες η παρουσιάστρια.

Το «Πρωινό» του ANT1 με τη Φαίη Σκορδά ξεκινά στις αρχές του Σεπτεμβρίου με την παρουσιάστρια και όλη την ομάδα της να βρίσκονται σε εντατικούς ρυθμούς και σε πυρετώδη προετοιμασία.

Όπως έχει ακουστεί το τελευταίο διάστημα, η σύνθεση της εκπομπής θα είναι πλήρως ανανεωμένη μετά και την αποχώρηση της Αφροδίτης Γραμμέλη, του Άρη Καβατζίκη και του Βασίλη Καλλίδη. Εκτός από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο οποίος παρέμεινε δίπλα στη συνεργάτιδα και επί χρόνια φίλη του, Φαίη Σκορδά, σύμφωνα με πληροφορίες, στο πάνελ θα βρεθούν η Κόνι Μεταξά και ο ηθοποιός Δημήτρης Μοθωναίος, ενώ τη στήλη της μαγειρικής θα αναλάβει ο Πέτρος Συρίγος, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Στα πλαίσια, λοιπόν, της εντατικής προετοιμασίας της πλήρως ανανεωμένης εκπομπής, η Φαίη Σκορδά συναντήθηκε χθες με τους συνεργάτες της πίσω από τις κάμερες με σκοπό να γυρίσει το τρέιλερ για τη νέα σεζόν. Όπως θα δεις στο παρακάτω βίντεο και την gallery, η ομάδα πήρε όλα τα μέτρα προστασίας ενάντια στον κορονοϊό φορώντας προστατευτικές μάσκες, πράγμα όμως που δεν τους στέρησε τα χαμόγελα και τη χαρά για το νέο ξεκίνημα.

Η Φαίη Σκορδά, με την πολυμελή ομάδα της, - ανάμεσά τους ο κομμωτής και η make up artist της- πόζαραν ευδιάθετοι στον φωτογραφικό φακό κάνοντας το σήμα της νίκης και δείχνοντας ότι είναι απολύτως έτοιμοι και γεμάτοι ενέργεια για τη νέα σεζόν που σε λίγες μέρες ξεκινά.



Καλή επιτυχία, Φαίη!

Διάβασε ακόμα: Πάχυνε η Αθηνά Οικονομάκου στις διακοπές ή όχι; Δες τη νέα της φωτογραφία