Το μονόπετρο στο χέρι της star κάρφωσε τον πιο απρόσμενο αρραβώνα της χρονιάς

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το μονόπετρο στο χέρι της star κάρφωσε τον πιο απρόσμενο αρραβώνα της χρονιάς

Ναι είναι σίγουρα ο πιο απρόσμενος

Έχουμε αισίως διανύσει τους 8 πρώτους μήνες του 2020, και η αλήθεια είναι πως δεν ήταν τόσο εύκολοι όσο τους φανταζόμασταν. Ο κορονοϊός μπήκε στη ζωή μας την άλλαξε άρδην και πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτόν και ότι αυτός φέρνει μαζί του. Αυτά βέβαια ισχύουν σε όλο τον πλανήτη, που έχει προσβληθεί από τον νέο κορονοϊό. Κάθε μέρα μαζί με τα νέα για το lockdown από την Αμερική και το πως βιώνουν εκεί την κατάσταση, μαθαίνουμε και μια νέα είδηση για τα ζευγάρια του Hollywood. Αυτή που υπέπεσε όμως στην αντίληψη μας, μοιάζει αρκετά απρόσμενη, ίσως και απίστευτη.

Ένα από τα ζευγάρια του Hollywood που είναι κάποιους μήνες τώρα μαζί εθεάθη σε βόλτα στο Los Angeles το βράδυ της Τετάρτης και το δαχτυλίδι που φορούσε εκείνη μας έκανε να αναρωτηθούμε και να απορήσουμε φυσικά. Μετά από τις φωτογραφίες αυτές όλοι μιλούν για κάποιον κρυφό αρραβώνα, και δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε μαζί τους.

Ο λόγος για την Ashley Benson και τον G-Easy οι οποίοι εθεάθησαν να περπατούν δίπλα δίπλα και πιασμένοι χέρι-χέρι κάνοντας τις φήμες περί αρραβώνα να οργιάσουν. Το διαμαντένιο δαχτυλίδι στο χέρι της star έκανε αισθητή την παρουσία του σε όλες τις φωτογραφίες και είναι σχεδόν αδύνατο να μην συμβολίζει κάτι. Βέβαια, από την άλλη μπορεί απλά να το έκαναν για να τρελάνουν λίγο τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και να έχουν κάτι να ασχοληθούν.

Εσύ τι πιστεύεις ότι μπορεί να συμβαίνει; Έχει γίνει πράγματι κάποια πρόταση ή είναι απλά ένα κοινό δαχτυλίδι;

Πηγή φωτογραφιών:buttahbenzo_.love instagram