David-Victoria Beckham: Οι διακοπές στο Πόρτο Χέλι και οι φωτό που ανέβασαν

Νάνσυ Μητσοστέργιου
David-Victoria Beckham: Οι διακοπές στο Πόρτο Χέλι και οι φωτό που ανέβασαν

Ακόμη ένα διάσημο ζευγάρι στην Ελλάδα

Η πανδημία του κορονοϊού καλά κρατεί ακόμη και στη χώρα μας, με τα κρούσματα να αυξάνονται ολοένα και περισσότερο. Ωστόσο αρκετοί είναι οι τουρίστες που έχουν επιλέξει την χώρα μας για διακοπές, με δύο πολύ διάσημα ζευγάρια να μας επισκέπτονται εν μέσω πανδημίας. Την προηγούμενη εβδομάδα είδαμε πως έκανε διακοπές στην Κρήτη η Jennifer Lopez με τον αγαπημένο της Alex Rodriiguez. H Λατίνα καλλονή ανέβασε φωτογραφίες στο account της με το μαγιό της, χωρίς όμως να αναφέρει την τοποθεσία στην οποία απολάμβανε το μπάνιο της.

Η JLo ωστόσο δεν ήταν η μόνη, αφού ακόμη ένα διάσημο ζευγάρι απόλαυσε τις διακοπές του στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Πόρτο Χέλι. Το Πόρτο Χέλι είναι παραθαλάσσια κωμόπολη και ομώνυμος όρμος της Αργολίδας. Βρίσκεται στα νότια του νομού, σε απόσταση 85 χλμ. από το Ναύπλιο, χτισμένο σε φυσικό λιμάνι δίπλα στα ερείπια της αρχαίας πολιτείας των Αλιέων.

Ο David Beckham και η σύζυγός του Victoria ανέβασαν φωτογραφίες στα Instagram accounts τους από την τοποθεσία, όμως δεν ήταν μόνοι τους. Το διάσημο ζευγάρι βρίσκεται στη χώρα μας, περνώντας ξέγνοιαστες στιγμές με τους γονείς τους. Η Victoria ανάρτησε, μάλιστα, μια φωτογραφία μαζί με τον σύζυγό της μπροστά από το ηλιοβασίλεμα, εκφράζοντας την αγάπη της για εκείνον, με τα likes να πέφτουν βροχή.

Η σχεδιάστρια ανέβασε ακόμη μια φωτογραφία στη συνέχεια με τους γονείς της, γράφοντας στο caption αυτής: «Ο οικογενειακός χρόνος είναι πραγματικά τα πάντα. Σας αγαπάμε τόσο πολύ».

Δες τις μαγευτικές φωτογραφίες τους στη gallery που ακολουθεί.