#Bodygoals: Η φωτό της Μαρίας Μπεκατώρου με μαγιό μας έφτιαξε την Παρασκευή

#Bodygoals: Η φωτό της Μαρίας Μπεκατώρου με μαγιό μας έφτιαξε την Παρασκευή

Είναι απλά καλλονή

Το 2020 η Μαρία Μπεκατώρου έκανε ένα καλό στον εαυτό της, και το σίγουρο είναι πως όλες θα πρέπει να ακολουθήσουμε το παράδειγμά της. Σιγά σιγά επιστρέφουμε όλοι από την άδειά μας, πράγμα που σημαίνει πως το άτσαλο φαγητό, τα ποτά και τα γλυκά κόβονται μαχαίρι, και την θέση τους παίρνει η πιο υγιεινή διατροφή και φυσικά η γυμναστική. Τα περιττά κιλά που έβαλες στις διακοπές πρέπει να χαθούν asap και η παρουσιάστρια θα μας βοηθήσει σε αυτό.

Όχι δεν έχει κάποια μυστική διατροφή, ούτε κάποια θαυματουργή άσκηση γυμναστικής, είναι απλά παράδειγμα προς μίμηση και το απόλυτο inspiration girl. Η Μαρία Μπεκατώρου κατάφερε να χάσει αρκετά κιλά στη διάρκεια του χειμώνα και οι πόζες της με μαγιό αυτό το καλοκαίρι ήταν απλά μία και μία.

Την είδαμε με ολόσωμο, την είδαμε με μπικίνι και η αντίδρασή μας ήταν πάντα η ίδια. Έχει γίνει το απόλυτο #bodygoal και της αξίζει χειροκρότημα. Μετά από εκείνη την φωτογραφία με το μαύρο μπικίνι πριν από μερικές ημέρες που μας έκοψε την ανάσα, η Μαρία Μπεκατώρου ανέβασε ακόμη μία μέσα στη θάλασσα αυτή τη φορά. Το πρώτο hashtag που μας ήρθε ήταν φυσικά το #mermaid.

Φορώντας ένα ψηλόμεσο μπικίνι σχεδόν στις ίδιες αποχρώσεις με τα γαλαζοπράσινα νερά της θάλασσας η παρουσιάστρια μας εντυπωσίασε για ακόμη μια φορά με τις αναλογίες της. Η φωτογραφία της είναι απλά φανταστική και το σώμα της πιο καλλίγραμμο από ποτέ.

Δες τη φωτογραφία της στη gallery που ακολουθεί και θα καταλάβεις.