Το διάσημο ζευγάρι της showbiz χώρισε οριστικά και ιδού η αιτία

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το διάσημο ζευγάρι της showbiz χώρισε οριστικά και ιδού η αιτία

Η επανασύνδεση δεν λειτούργησε

Τους τελευταίους μήνες ακουγόταν ξανά και ξανά πως το διάσημο ζευγάρι έχει χωρίσει, όμως όλο τους βλέπαμε μαζί και δεν ξέραμε τι να πιστέψουμε. Τελικά στο τελευταίο διάστημα που τους είδαμε χωριστά, δεν ήταν επειδή έκαναν ένα διάλειμμα στη σχέση τους, αλλά επειδή χώρισαν οριστικά και αμετάκλητα. Πηγές κοντά στο πρώην ζευγάρι λένε στο TMZ, πως ενώ προσπαθούσαν να επιλύσουν τα θέματα τους τελευταίους μήνες, έσπασαν επίσημα μετά τον αρχικό χωρισμό τους τις πρώτες ημέρες των lockdown του κορονοϊού.

Όπως θα θυμάσαι ο Scott ​​Disick μπήκε σε κλινική αποτοξίνωσης λίγο μετά την ποδηλασία μαζί στην παραλία τον Απρίλιο, και στη συνέχεια υπήρχαν και άλλα σημάδια ότι δεν τα πάνε καλά. Η Sofia μάλιστα έβγαινε αρκετά με κάποιον άλλο στα μέσα Μαΐου - λίγες μόνο ημέρες μετά το σύντομο πρόγραμμα αποκατάστασης του Scott ​​- και άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες ότι βγαίνει ραντεβού με άλλους ανθρώπους.

Ωστόσο, οι πηγές λένε ότι ήταν αυτή που πίεζε πραγματικά για να τα ξαναβρούν με τον Scott​ και απλά δεν συνέβη. Αναφέρουν επίσης πως ο Scott ​​τερμάτισε οριστικά τα πράγματα και δεν μιλούν καθόλου πλέον.

Όσο για αυτό που οδήγησε στον χωρισμό ... οι πηγές λένε ότι η δεκαπέντε χρόνων διαφορά ηλικίας έγινε μια αυξανόμενη πηγή τριβής, καθώς και οι οικογενειακές δεσμεύσεις του Scott. Αναφέρουν επίσης στο ΤΜΖ ότι εκείνος αναζητά επίσης έναν πιο ήσυχο τρόπο ζωής για να επικεντρωθεί στις επιχειρηματικές του δραστηριότητες και πως όλο αυτό δεν ταιριάζει καλά με τη ζωή της νεαρής Sofia.

Και κάπως έτσι μία σχέση τριών χρόνων (ξεκίνησε το φθινόπωρο του 2017) ολοκληρώθηκε έτσι άδοξα.