Meghan Markle: Super αδυνατισμένη φορώντας σορτς στη νέα της εμφάνιση

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Meghan Markle: Super αδυνατισμένη φορώντας σορτς στη νέα της εμφάνιση

Κούκλα ακόμη και casual ντυμένη

Το φθινόπωρο του 2019 ο Harry και η Meghan Markle ανακοίνωσαν πως τη χρονιά αυτή δεν θα έκαναν Χριστούγεννα παρέα με την βασιλική οικογένεια και έφυγαν για τον Καναδά όπου και γιόρτασαν με την μητέρα της Meghan. Το τέλος όμως είχε ήδη ξεκινήσει. Οι Sussexes δεν θα επέστρεφαν ποτέ ξανά οριστικά και ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από τη βασιλική οικογένεια στις 8 Ιανουαρίου το 2020. Έκτοτε Harry και Meghan ζουν στην Αμερική απαλλαγμένοι από τα βασιλικά καθήκοντα, τα πρωτόκολλα και ό,τι άλλο τους βάραινε τα δύο αυτά χρόνια.

Πριν από λίγο διάστημα μάλιστα κυκλοφόρησε και η βιογραφία τους και αν φτάσει στα χέρια σου (γιατί υπάρχει και μεταφρασμένο) θα μάθεις πολλά πράγματα που δεν γνώριζες για τους Sussexes. Πλέον δεν τους βλέπουμε και πολύ συχνά –αυτός άλλωστε ήταν ο σκοπός τους- υπάρχουν όμως και οι φορές που ο φακός θα τους απαθανατίσει σε κάποια εθελοντική εργασία.

Η τελευταία και πιο πρόσφατη ήταν την Τετάρτη που μας πέρασε που βοήθησαν εθελοντικά τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό στο Los Angeles, «baby2baby», ο οποίοw παρέχει σε τοπικές οικογένειες και παιδιά που ζουν σε συνθήκες φτώχειας είδη ανάγκης όπως πάνες, μαντηλάκια και ρούχα. Η φιλανθρωπική οργάνωση έχει ήδη διανείμει πάνω από 30 εκατομμύρια είδη κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Το Baby2Baby ήταν ένας από τους τέσσερις οργανισμούς που επέλεξαν οι Sussexes για να γιορτάσουν τη γέννηση του Archie το 2019.

Ο φακός απαθανάτισε τη Meghan και τον Harry να μοιράζουν τα είδη πρώτης ανάγκης φορώντας μάσκες, με τη δούκισσα του Sussex να είναι πιο όμορφη και ανανεωμένη από ποτέ. Με λευκό πουκάμισο, χακί σορτς και λευκά sneakers, έκανε τη δουλειά της και εμείς μείναμε άφωνες με το πόσο κούκλα είναι ακόμη και με το πιο casual outfit. Για τα πόδια της δε, ότι και να πούμε θα είναι ελάχιστο.

Καλλίγραμμη και super αδυνατισμένη έκανε τη δουλειά της άψογα, και για μία ακόμη φορά συνειδητοποιήσαμε πόσο μας έχουν λείψει και οι τρεις τους.