Ποια γνωστή, ζουμερή, ηθοποιός δεν βρίσκει μαγιό;

Ποια γνωστή, ζουμερή, ηθοποιός δεν βρίσκει μαγιό;

Το πλούσιο μπούστο πολύ αγάπησαν, τα μαγιό που δεν το χωράνε όμως κανείς.

Οι καμπύλες της είναι ένας ύμνος στη θηλυκότητα, παρ' όλα αυτά όμως, η σέξι κοκκινομάλλα ηθοποιός δεν μπορεί να βρει μαγιό που να της κάνει.

Ο λόγος για την Christina Hendricks, που έγινε γνωστή μέσα από τον ρόλο της γραμματέως Joan Harris με τις κολασμένες καμπύλες στην τηλεοπτική σειρά «Mad Men», η οποία παρότι αγαπά την γεμάτη φιγούρα της, δεν αγαπά και τόσο τη διαδικασία που χρειάζεται να περνά για να την ντύσει.

Η 36χρονη ηθοποιός έδωσε πρόσφατα μια συνέντευξη στο περιοδικό Lucky για το τεύχος Αυγούστου, στην οποία μεταξύ άλλως λέει πως «πρέπει να είμαι προσεκτική με τις αναλογίες μου και να κρατώ το στυλ μου απλό. Αυτό που λειτουργεί για μένα είναι η δομή και κάτι το οποίο θα αναδεικνύει την μέση μου».

Το μεγαλύτερο πρόβλημά της, ωστόσο, παραμένει η εύρεση του κατάλληλου μαγιό για την παραλία. «Είναι πραγματικά δύσκολο να βρεις μαγιό όταν έχεις μεγάλο στήθος», λέει η Hendricks. «Είτε στο πατικώνουν, είτε δεν έχουν καθόλου υποστήριξη. Ο άντρας μου (ο ηθοποιός Geoffrey Arend) κι εγώ έχουμε φτιάξει μερικά σχέδια».

Ευτυχώς για αυτήν όμως, το να βρει το κατάλληλο ρούχο για το κόκκινο χαλί δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα, ούτε για αυτήν ούτε για τις ζουμερές καμπύλες της «Αγαπώ τη Vivienne Westwood για τη θεατρικότητα, τον L' Wren Scott για την τέλεια εφαρμογή και τις ραφές και τον Zac Posen για την ιδιαιτερότητά του», σχολιάζει η Hendricks, συμπληρώνοντας πως, ακόμα κι αν όλα πάνε στραβά, παραμένει ήρεμη και υπενθυμίζει στον εαυτό της πως όλο αυτό δεν είναι παρά ένα διασκεδαστικό γεγονός και τίποτε περισσότερο.