Ο Άκης Πετρετζίκης είναι στη Ζάκυνθο και τη διαφημίζει με τον καλύτερο τρόπο

Ο Άκης Πετρετζίκης είναι στη Ζάκυνθο και τη διαφημίζει με τον καλύτερο τρόπο

Ο Άκης Πετρετζίκης άφησε για λίγο τη μαγειρική στην άκρη και απολαμβάνει το καλοκαίρι.

Ο Άκης Πετρετζίκης είναι ένας από τους top chef στην Ελλάδα, και ο πρώτος Έλληνας MasterChef αν θυμάσαι καλά. Κάθε μέρα μέσα από το Queen.gr σου δίνουμε τις πιο φανταστικές συνταγές του, και τις πιο νόστιμες εννοείται και φτιάχνουμε λίστα με αυτές που σκοπεύουμε να δοκιμάσουμε άμεσα. Ο σεφ όμως στο Instagram δεν ανεβάζει μόνο συνταγές για φαγητά και γλυκά, αλλά και τον ίδιο κατά διαστήματα.

Και στην τελευταία του φωτογραφία, αυτό που μας έκοψε την ανάσα δεν ήταν η θέα και η φανταστική παραλία στην οποία φωτογραφήθηκε. Ο Άκης ποζάρει με το μαγιό και οι κοιλιακοί του πραγματικά είναι ένα όνειρο. Ναι, η λήψη του σεφ είναι ό,τι καλύτερο έχεις δει το τελευταίο εικοσιτετράωρο.

Ο Άκης Πετρετζίκης έχει ένα απίστευτα γυμνασμένο κορμί και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το βλέπουμε. Μπορεί η φωτογραφία να είναι αρκετά μακριά και να μην τον βλέπουμε τόσο καλά, όμως αλήθεια οι κοιλιακοί του είναι τόσο γραμμωμένοι που φαίνονται ακόμη και από τόσο μακριά. O chef έκανε διακοπές στη Ζάκυνθο και η φωτογραφία που είδαμε έχει τραβηχτεί στην παραλία Μυζήθρες.

Και μπορεί να το παρατήρησες ήδη, αλλά είδες πως ακόμη και η παραλία έχει σχέση με φαγητό; Μάλλον δεν ήταν και τόσο τυχαίο. Ωστόσο εξακολουθούμε να πιστεύουμε πως το αξιοθέατο της φωτό δεν είναι οι λευκοί βράχοι και τα καταγάλανα νερά, αλλά οι κοιλιακοί του Άκη. Και από εμάς παίρνει δέκα με τόνο.

Δες τη φωτογραφία στη gallery που ακολουθεί.