Η κατάρα του GNTM: Xώρισε και η νικήτρια του παιχνιδιού κι έχουμε στοιχεία

Η κατάρα του GNTM: Xώρισε και η νικήτρια του παιχνιδιού κι έχουμε στοιχεία

Δεν έχουν τέλος οι χωρισμοί παικτριών του GNTM, δείχνοντας πως υπάρχει μια άτυπη κατάρα για τα κορίτσια που κατάφεραν να μπουν στο ριάλιτι μοντέλων.

Κι ενώ βρισκόμαστε εν αναμονή του τρίτου κύκλου του GNTM, μετά την Χαρά Παππά, την Κάτια Ταραμπάνκο, την Κατερίνα Πεφτίτση και την Ελευθερία Καρναβά, ακόμα μία παίκτρια φέρεται να έχει χωρίσει.

Μιλάμε για την Άννα Μαρία Ηλιάδου η οποία κατάφερε να αναδειχθεί σε μία από τις δύο νικήτριες του GNTM 2.

Όπως θυμάσαι το νεαρό κορίτσι όχι μόνο είχε σοβαρή σχέση αλλά δήλωνε και φουλ ερωτευμένη με τον αγαπημένο της Τάσο Ιωαννίδη.

Στο προφίλ και των δύο παιδιών στο Instagram υπήρχαν κοινές τους πόζες αγάπης και ο Τάσος είχε πρωταγωνιστήσει και στον τελικό του GNTM στο πλευρό της καλής του στο αγωνιστικό κομμάτι.

Οι φήμες για τον χωρισμό του πάλαι ποτέ αγαπημένου ζευγαριού ξεκίνησαν τον Μάιο, ωστόσο τότε η Άννα Μαρία είχε διαψεύσει την φήμη με ένα κοινό στόρι με τον Τάσο το οποίο είχε ντύσει με καρδούλες.

Αυτή τη φορά όμως ο χωρισμός είναι οριστικός μιας και η Άννα Μαρία διέγραψε όλες τις κοινές φωτογραφίες μαζί με τον Τάσο από το Instagram προφίλ της. Σε ανάλογη κίνηση προέβη και εκείνος, καθώς ούτε στο προφίλ του Τάσου Ιωαννίδη υπάρχει πια κάποια κοινή του φωτογραφία με το μοντέλο ενώ έχει αλλάξει και την φωτογραφία προφίλ του στην οποία είχε αγκαλιά την αγαπημένη του.