Η διάσημη ηθοποιός έγινε μαμά & μας δείχνει πρώτη φορά τον γιο της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η διάσημη ηθοποιός έγινε μαμά & μας δείχνει πρώτη φορά τον γιο της

Στην πιο όμορφη και τρυφερή φωτό

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η διάσημη ηθοποιός, η οποία πριν από 8 ημέρες έγινε μανούλα για πρώτη φορά. Μπορεί η ζωή γενικά να της είχε και δυσάρεστες εκπλήξεις, τον τελευταίο χρόνο όμως είναι στην καλύτερη φάση της. Η νεαρή ηθοποιός και ο σύζυγός της έγιναν γονείς και σίγουρα αυτό είναι το δικό τους highlight για το 2020, που μέχρι στιγμής δεν έχει αποδειχθεί κα από τις πιο πετυχημένες χρονιές.

Πριν από ένα εικοσιτετράωρο η ευτυχισμένη νέα μανούλα ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία, δίνοντας μας για πρώτη φορά μια μικρή γεύση του μικρούλη της. Εμείς μάθαμε στην αρχή της εβδομάδας πως η star έγινε μανούλα, οπότε η έκπληξή μας είναι διπλή. Η Lea Michele και ο σύζυγός της Zandy Reich πλέουν σε πελάγη ευτυχίας με το νέο μέλος της οικογένειάς τους και δεν αναρωτιόμαστε γιατί βλέποντας τη φωτογραφία που ανέβασε η νεαρή ηθοποιός.

Στη φωτό που η Lea ανέβασε πριν από μία μέρα βλέπουμε ένα μικροσκοπικό πατουσάκι και φυσικά τα χέρια των Lea και Zandy να το κρατούν τρυφερά. Το ζευγάρι ονόμασε τον γιο του Ever και το caption της Lea στη φωτό με τον μικρούλι ήταν πραγματικά απίστευτα εύστοχο, και φανταστικό όσο δεν πάει.

«ForEver grateful for this true blessing», έγραψε η ηθοποιός τονίζοντας το όνομα του γιου της μέσα στη λέξη για πάντα, με το caption ωστόσο να αναφέρει: «Για πάντα ευγνώμων γι’ αυτή την πραγματική ευλογία».

Δες τη φωτό στη gallery που ακολουθεί.