Οι Avengers αποχαιρετούν τον Black Panther και τα λόγια τους συγκλονίζουν

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Οι Avengers αποχαιρετούν τον Black Panther και τα λόγια τους συγκλονίζουν

Δες τι έχουν ανεβάσει

Έχουμε πει και ξανά και ξανά πως το 2020 δεν είναι η χρονιά κανενός φέτος. Τα δυσάρεστα που συμβαίνουν κάθε τόσο μας κατακλύζουν και μας στεναχωρούν, και αυτό συνέβη για ακόμη μια φορά. Η σημερινή μέρα δεν ξημέρωσε με χαμόγελο, αφού με το που ανοίξαμε τα μάτια μας το διαδίκτυο και τα social media είχαν κατακλυστεί με posts για τον θάνατο του Chadwick Boseman, aka Black Panther.

Ο 43χρονος ηθοποιός διαγνώστηκε με καρκίνο στο παχύ έντερο βαθμού 3 το 2016 στο απόγειο της καριέρας του και τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο καρκίνος θέριεψε, αλλά ο Boseman σαν αληθινός μαχητής φρόντισε να δουλεύει σε ταινίες που όλοι αγαπήσαμε και παράλληλα να κάνει τις χημειοθεραπείες του. Ο νεαρός ηθοποιός έφυγε από τη ζωή στο σπίτι του ανάμεσα στα αγαπημένα άτομα της οικογένειάς του, βυθίζοντας στη θλίψη και το πένθος όχι μόνο τους δικούς του ανθρώπους, αλλά και συμπρωταγωνιστές και ανθρώπους που τον αγάπησαν μέσα από τις ταινίες του.

Ο πρόεδρος της Marvel, Kevin Feige δήλωσε συντετριμμένος από την απώλεια του Boseman αναφέροντας:

«Ήταν ο T’ Challa μας, ο αγαπητός μας φίλος, κάθε φορά που έμπαινε στο στούντιο, είχε το χάρισμα της χαράς και κάθε φορά που τον βλέπαμε στην οθόνη, ήταν απίστευτος. Ενσάρκωσε πολλούς σπουδαίους ρόλους και κανείς δεν ήταν καλύτερος από εκείνος στο να φέρνει στη ζωή σπουδαίους ανθρώπους. Ήταν έξυπνος και δυνατό και τώρα βρίσκει τη θέση του δίπλα στα υπόλοιπα σύμβολα όλων των εποχών. Η οικογένεια της Marvel θρηνεί την απώλειά του και η σκέψη μας είναι με την οικογένειά του».



Το post του Kevin Feige όμως δεν ήταν το μόνο αποχαιρετιστήριο. Με μια μικρή βόλτα στο Instagram είδαμε posts και σχόλια από όλους τους Avengers. Chris Evans, Jeremy Renner, Mark Ruffalo, Tom Holland, Zoe Saldana, Angela Bassett, Josh Brolin, Chris Hemsworth, ήταν μερικοί που ανέβασαν φωτογραφία του και έγραψαν το δικό τους αποχαιρετιστήριο μήνυμα.

Αυτή βέβαια που μας ράγισε την καρδιά ήταν η Angela Bassett, η ηθοποιός που έκανε τη μητέρα του Chadwick δηλαδή στην ταινία Black Panther.

«Ήταν γραφτό για εμένα και τον Chadwick να συνδεθούμε πολύ, για να είμαστε οικογένεια. Αλλά αυτό που πολλοί δεν γνωρίζουν είναι ότι η ιστορία μας ξεκίνησε πολύ πριν από την ιστορική του στροφή ως Black Panther. Κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του Black Panther, ο Chadwick μου θύμισε κάτι. Ψιθύρισε ότι όταν έλαβα το τιμητικό μου πτυχίο από το Πανεπιστήμιο του Howard, ήταν ο μαθητής που είχε αναλάβει να με συνοδεύει εκείνη την ημέρα. Και εδώ ήμασταν, χρόνια αργότερα ως φίλοι και συνάδελφοι, απολαμβάνοντας την πιο λαμπρή νύχτα ποτέ! Είχαμε περάσει εβδομάδες προετοιμασία, δουλειά, καθισμένοι ο ένας δίπλα στο άλλο κάθε πρωί σε καρέκλες μακιγιάζ, προετοιμαζόμαστε για τη μέρα μαζί ως μητέρα και γιος. Νιώθω τιμή που απολαύσαμε την πλήρη εμπειρία. Η αφοσίωση αυτού του νεαρού άνδρα ήταν εκπληκτική, το χαμόγελό του μεταδοτικό, το ταλέντο του μη πραγματικό. Γι 'αυτό αποτίω φόρο τιμής σε ένα όμορφο πνεύμα, έναν ολοκληρωμένο καλλιτέχνη, έναν ψυχικό αδερφό ... «δεν είσαι νεκρός αλλά πετάς μακριά ...». Ό,τι κατέκτησες, Chadwick το έδωσες ελεύθερα. Ξεκουράσου τώρα, γλυκέ πρίγκιπα.» #WakandaForever.

Μπες στη gallery και δες τα posts των υπόλοιπων stars.