Έγκυος η Τζένη Μπαλατσινού! Η φωτό με τη φουσκωμένη κοιλίτσα & η ευχή του Β.Κικίλια

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Έγκυος η Τζένη Μπαλατσινού! Η φωτό με τη φουσκωμένη κοιλίτσα & η ευχή του Β.Κικίλια

Η ανακοίνωση του Βασίλη Κικίλια

Την πιο απρόσμενη είδηση της ημέρας έκανε πριν από λίγα λεπτά ο Βασίλης Κικίλιας στο προσωπικό του account στο Instagram, όπου και ανακοίνωσε πως η σύζυγός του Τζένη Μπαλατσινού είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδάκι.

Ο Υπουργός Υγείας και η Τζένη Μπαλατσινού παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2019, στον ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό, ανταλλάζοντας όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης μπροστά σε αγαπημένους φίλους και συγγενείς. Η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο μαζί με τον Βασίλη Κικίλια θα γίνουν σύντομα γονείς και οι δυο τους πετούν στα ουράνια από ευτυχία.

Την ανακοίνωση έκανε επίσημα ο Βασίλης Κικίλιας ανεβάζοντας μια φωτογραφία στο Instagram account του με την σύζυγό του αγκαλιά και την φουσκωμένη της κοιλίτσα σε πρώτο πλάνο. «Σε μία από τις πιο απαιτητικές περιόδους, με μάχες καθημερινές στη ζωή όλων μας, έρχεται ένα δώρο Θεού να φωτίσει τη ζωή μας με τη Τζένη. Η οικογένεια μας μεγαλώνει @jennybalatsinou ❤Είμαστε ευτυχείς,γεμάτοι αγάπη και ευγνωμοσύνη».

Αυτό θα είναι το πρώτο παιδάκι του ζευγαριού, το τέταρτο όμως για τη Τζένη Μπαλατσινού, η οποία έχει ακόμη τρία παιδιά (Αμαλία, Αλεξάνδρα, Μάξιμος) από τον πρώτο γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

Η Τζένη Μπαλατσινού έκανε repost τη φωτογραφία του συζύγου της, γράφοντας απλά στο caption «Αγάπη και ευγνωμοσύνη!».

Δες τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί.