Νικολέττα Ράλλη: Σε αυτή τη φωτό βλέπουμε την κόρη της για πρώτη φορά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Νικολέττα Ράλλη: Σε αυτή τη φωτό βλέπουμε την κόρη της για πρώτη φορά

Η πιο όμορφη φωτογραφία της ημέρας

Η Νικολέττα Ράλλη έγινε μαμά για πρώτη φορά στις 15 Ιουνίου, όταν και έφερε στον κόσμο την κορούλα της, καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της Μιχάλη Ανδρούτσο. Η μικρή Σοφία όπως έχει αποκαλύψει καιρό τώρα το όνομά της η παρουσιάστρια, ολοκλήρωσε την ευτυχία της με τον Μιχάλη, κι έκτοτε το ζευγάρι πετάει στα ουράνια. Η Νικολέττα κατά διαστήματα ανεβάζει φωτογραφίες της μικρούλας μαζί με την Candy το σκυλάκι της, δείχνοντάς μας συνήθως χεράκια και πατουσάκια.

Στη φωτογραφία που ανέβασε σήμερα όμως τα πράγματα ήταν λίγο διαφορετικά. Η παρουσιάστρια σχεδόν μας έδειξε την μικρή Σοφία στη νέα της φωτογραφία που ανέβασε λίγη ώρα πριν. Η Νικολέττα Ράλλη ποζάρει μπροςτά από ένα φανταστικό τοπίο, με την μικρούλα στην αγκαλιά της, με τις δυο τους να χαζεύουν τη φύση.

Η σκιά που έχει δημιουργηθεί είναι ιδανική γιατί σχεδόν δεν καταλαβαίνεις πως βλέπεις για πρώτη φορά την κορούλα της χωρίς να είναι σκεπασμένη με κάποιο κουβερτάκι. Το προσωπάκι της δεν φαίνεται, αλλά η ίδια μέσα από Q&A στο Instagram είχε πει πως θα το δείξει μόνο αν το θελήσει η ίδια όταν μεγαλώσει, οπότε μην περιμένεις κάτι περισσότερο από αυτό.

Ωστόσο δεν μπορούμε παρά να δώσουμε πολλά likes και καρδούλες στη φωτογραφία αυτή γιατί είναι ότι πιο χαριτωμένο και όμορφο είδαμε σήμερα.