Κόντρα Heidi Klum-Seal: Η απόφαση για τα παιδιά τους πάρθηκε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Κόντρα Heidi Klum-Seal: Η απόφαση για τα παιδιά τους πάρθηκε

Και ιδού τι θα γίνει τελικά

Πριν από μία εβδομάδα έγινε γνωστή η κόντρα ανάμεσα στον Seal και τη Heidi Klum, για το γεγονός πως η Klum ζήτησε να έχει τα παιδιά μαζί της στη Γερμανία από τον Οκτώβρη ως τον Δεκέμβρη του 2020, που θα κρατήσουν τα γυρίσματα του Germany’s Next Top model. Ο Seal ωστόσο πιστεύει σύμφωνα με έγγραφα που απέσπασε το Hollywood Life, πως η πρώην σύζυγός του έχει κρυφή ατζέντα και θέλει να μετακομίσει μόνιμα στη Γερμανία.

Υποστηρίζει μάλιστα, πως αυτή η πρώτη μετακίνηση μπορεί να αποτελέσει πάτημα για την Klum για να παραμείνει εκεί, μιας και λόγω της πανδημίας είναι πιθανό να μην μπορεί η οικογένεια να πετάξει πίσω στο Los Angeles. Ωστόσο παρά τις διαφωνίες και τον μικρό πόλεμο που ξέσπασε ανάμεσα στους δύο πρώην, και γονείς των τεσσάρων παιδιών (Helene, 16, Henry, 14, Johan, 13, Lou, 10 ετών) βρέθηκε κάποια λύση.



Το πρώην ζευγάρι κατέληξε σε μια φιλική συμφωνία επιμέλειας, επιτρέποντας στη Heidi να φέρει τα τέσσερα παιδιά τους στη Γερμανία αργότερα μέσα στη χρονιά αναφέρθηκε την Πέμπτη (27 Αυγούστου). Η Heidi υπέβαλε κίνηση έκτακτης ανάγκης την περασμένη εβδομάδα ισχυριζόμενη ότι ο πρώην της δεν θα επέτρεπε στα παιδιά τους να ταξιδέψουν στην Ευρώπη λόγω της πανδημίας. Στη συνέχεια, το ζευγάρι συζήτησε και συμφώνησε να αφήσει τα παιδιά να ταξιδέψουν στην Ευρώπη, όσο η μητέρα τους είναι εκεί για δουλειά.

Στη συμφωνία επιμέλειας, αναφέρεται ότι πριν φύγουν τα παιδιά και μετά την επιστροφή τους στο Los Angeles, o Seal θα έχει το δικαίωμα «εκτεταμένου χρόνου» με τα παιδιά και μπορεί να τα επισκεφτεί οποιαδήποτε στιγμή ενώ βρίσκονται στη Γερμανία. Εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες κλείσουν τα σύνορά τους εξαιτίας του κορονοϊού, η συμφωνία αναφέρει ότι πρέπει «να κάνει αμέσως ρυθμίσεις σε μια προσπάθεια να επιστρέψει στο σπίτι με τα παιδιά πριν κλείσουν τα σύνορα».

Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν.