Θα τα έφτιαχνε με πρώην της η Μαίρη Συνατσάκη; Η απάντηση θα σε ξαφνιάσει

Πατούλια Κατερίνα
Θα τα έφτιαχνε με πρώην της η Μαίρη Συνατσάκη; Η απάντηση θα σε ξαφνιάσει

Τελικά είναι υπέρ μιας δεύτερης ευκαιρίας η Συνατσάκη;

Θυμάσαι που κάθε χρόνο η Μαίρη Συνατσάκη πηγαίνει διακοπές με τους αγαπημένους της φίλους και μας χαρίζει βιντεάκια απόλυτου γέλιου και πανικού, όπου η παρέα απαντάει σε ερωτικά προβλήματα τα οποία έχουν στείλει οι fans της παρουσιάστριας;

Έτσι έγινε και φέτος, με την Μαίρη και την παρέα της, ανάμεσά τους, ο Νίκος Μουτσινάς και η Ντορέττα Παπαδήμητρίου που βρέθηκαν στην Κύθνο αυτή τη φορά και μέσα από το δωμάτιο του ξενοδοχείου τους αποφάσισαν να δώσουν λύση στα προβλήματά των fans της Mairiboo.

Μία λοιπόν από τις ερωτήσεις, αφορούσε ένα πιθανό πισωγύρισμα σε σχέση με πρώην, κι εκεί η Συνατσάκη πήρε πάνω της την ερώτηση κι έδωσε μια αναπάντεχη απάντηση.

Όπως θυμάσαι, τα τελευταία δύο χρόνια η Mairiboo είναι σε σχέση με τον Αιμιλιανό Σταματάκη και παρά το γεγονός πως το ζευγάρι βίωσε την καραντίνα χώρια, ο δεσμός τους καλά κραττεί.

Από την άλλη, αυτό που ποτέ δεν γνωρίζαμε είναι ποια είναι η γνώμη της Μαίρης για τις σχέσεις με πρώην. Ξέρουμε πως η ίδια διατηρεί άριστες φιλικές σχέσεις με τις προηγούμενες σχέσεις της, δεν γνωρίζαμε όμως αν θα σκεφτόταν να γυρίσει σε παλιά σχέση.

Η απάντηση της Μαίρης στο βίντεο, δίνει παραθυράκι για επιστροφή σε προηγούμενους δεσμούς, όπως θα δεις στο βίντεο παρακάτω.



d