Η αποκάλυψη για τη ζωή του Black Panther, έγινε λίγο μετά τον θάνατό του

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η αποκάλυψη για τη ζωή του Black Panther, έγινε λίγο μετά τον θάνατό του

Ακόμη θρηνούμε

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε εχθές το πρωί η είδηση πως ο Chadwick Boseman (aka Black Panther) άφησε την τελευταία του πνοή στα 43 του χρόνια έπειτα από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο του εντέρου. Ήταν το 2016 όταν ο 43χρονος ηθοποιός διαγνώστηκε με καρκίνο στο παχύ έντερο βαθμού 3 στο απόγειο της καριέρας του και τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο καρκίνος θέριεψε. O Boseman σαν αληθινός μαχητής φρόντισε να δουλεύει σε ταινίες που όλοι αγαπήσαμε και παράλληλα να κάνει τις χημειοθεραπείες του.

Ο νεαρός ηθοποιός έφυγε από τη ζωή στο σπίτι του ανάμεσα στα αγαπημένα άτομα της οικογένειάς του. Αυτό διαβάσαμε χθες και μόλις λίγες ώρες μετά τον θάνατό του, έγινε μία πολύ σημαντική αποκάλυψη για τη ζωή του. Ενώ γνωρίζαμε ότι ο ηθοποιός του Black Panther έβγαινε με την Taylor Simone Ledward για χρόνια, δεν αναφέρθηκε ποτέ ότι παντρεύτηκαν.

Ορισμένα δημοσιεύματα ισχυρίστηκαν ότι το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε πέρυσι, αλλά οι φήμες δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ. Κάποιοι λοιπόν αναφέρουν πως ο ηθοποιός και η τραγουδίστρια παντρεύτηκαν λίγες ημέρες πριν ο 43χρονος αποβιώσει. Και όταν το σκέφτεσαι λιγάκι ακούγεται τόσο στενάχωρο και τραγικό. Το σημαντικό βέβαια είναι πως ο Chadwick δεν ήταν μόνος του τις δύσκολες αυτές ώρες και πάντα είχε τη σύντροφό του στο πλευρό του, είτε ήταν παντρεμένοι, είτε όχι.

Μικρή σημασία έχει το αν είχαν προλάβει να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης ενώπιον θεού και ανθρώπων. Η Taylor ήταν μαζί του από την πρώτη στιγμή μέχρι την τελευταία.