Δεν φαντάζεσαι ποια εκπομπή πήγε ανέλπιστα καλά στην πρεμιέρα της

Πατούλια Κατερίνα
Δεν φαντάζεσαι ποια εκπομπή πήγε ανέλπιστα καλά στην πρεμιέρα της

Και ποια είχε εξαιρετικά χαμηλά νούμερα

Μπορεί σήμερα να υποδεχτήκαμε τον Σεπτέμβριο, αλλά η χθεσινή τελευταία ημέρα του καλοκαιριού ήταν γεμάτη τηλεοπτικές πρεμιέρες. Άλλες εκπομπές ξεκίνησαν με το δεξί, άλλες με νούμερα απογοητευτικά και άλλες με μετριοπαθή νούμερα.

Κυρίως, οι πρεμιέρες αφορούν την τηλεόραση του ΣΚΑΙ και περιμένουμε πια και το ξεκίνημα των υπόλοιπων εκπομπών και στο Mega, τον ΑΝΤ1, το Open και το Star. Ξέρουμε άλλωστε πως το STAR ρίχνει νωρίτερα το GNTM 3 στη μάχη της τηλεθέασης (από την Δευτέρα 7 Σεπτέμβρη) ενώ οι Άγριες Μέλισσες θα έρθουν στις 14 Σεπτέμβρη στις οθόνες μας.

Τι έκαναν, λοιπόν, οι εκπομπές που έκαναν πρεμιέρα χτες στα νούμερα τηλεθέασης; Ποιες πήγαν καλά και ποιες χειρότερα;



Ας πάμε από το πρωί στο βράδυ. Το Love It με την Ιωάννα Μαλέσκου που στο πλευρό της βρίσκονται ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, η Μάρτζυ Λαζάρου και ο Μάνος Μαγιάτης έκανε πρεμιέρα και σήμερα οι συντελεστές έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν μιας και το 16,7% των τηλεθεατών στο σύνολο και το 17,6% στο δυναμικό κοινό είδε το πρωινό πρόγραμμα του ΣΚΑΙ. Η εκπομπή έφτασε σε τέταρτο έως το 19,2%.

Αυτή που όμως κατάφερε να πάει ανέλπιστα καλά ήταν η πρεμιέρα της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου. Η τηλεθέαση στην πρεμιέρα της μαγειρικής εκπομπής κινήθηκε στο 20% στο σύνολο και στο 15,5% στο δυναμικό κοινό, ποσοστά που ήταν υψηλότερα από αυτά που έκανε το κανάλι την προηγούμενη ώρα.

Πηγαίνοντας στο απόγευμα, η πρεμιέρα του My style Rocks έφτασε το 14,8% στο δυναμικό κοινό και 12,1% στο σύνολο ενώ το Φλερτ με τη Νάντια Κοντογεώργη, που φιλοξενείται κάθε απόγευμα από τις 4 έως τις 6 στην ΕΡΤ έφτασε το 2,3 στο δυναμικό κοινό και το 3,4 στο σύνολο τηλεθέασης.

Το Big Brother σημείωσε στην πρώτη ημέρα της προβολής μέσα από το σπίτι, ποσοστό 25,4% στο γενικό και 29,5% στο δυναμικό κοινό, ενώ στη δεύτερη ώρα προβολής του, εκεί κοντά στα μεσάνυχτα η τηλεθέαση σκαρφάλωσε έως το 38,2%.

Όσο για τις «8 Λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου, έφτασαν το 16% στο δυναμικό κοινό και το 22,4% στο σύνολο, διαγράφοντας μέτρια πορεία στο ξεκίνημά τους.