Ο πρίγκιπας Harry επιτέλους αποκάλυψε πόσο καλά περνάει στις ΗΠΑ (video)

Πατούλια Κατερίνα
Ο πρίγκιπας Harry επιτέλους αποκάλυψε πόσο καλά περνάει στις ΗΠΑ (video)

Όσα είχες ακούσει για τον Harry ξέχασέ τα!

Θυμάσαι που πριν λίγο καιρό, οι φήμες ήθελαν τον πρίγκιπα Harry να πασχίζει να συνηθίσει την ζωή στις ΗΠΑ και να είναι εξαιρετικά αγχωμένος και προβληματισμένος;

Ε, αυτά που είχες ακούσει ξέχνα τα, μιας και ο ίδιος ο πρίγκιπας μίλησε για πρώτη φορά για την ζωή του στην Καλιφόρνια, σε ένα zoom call με τον Ellery Hanley, ο οποίος είναι θρύλος του ράγκμπι.

Ο Harry αποκάλυψε μάλιστα πως όχι μόνο περνάει καλά στις ΗΠΑ αλλά λατρεύει τη νέα του ζωή:

«Το λατρεύω, είναι φανταστικά. Αυτό που χρειάζομαι αυτή τη στιγμή είναι μερικές μπάλες ράγκμπι για να μυήσω και τον Archie στο παιχνίδι και δεν μπορώ να τις βρω πουθενά».

Ο πρίγκιπας από το νέο του σπίτι αξίας 14,65 εκατομμυρίων δολαρίων, εξήγησε πως το να έχει μια αυλή για να βγαίνει με τον 1 έτους γιο του, κάνει την καραντίνα ευκολότερη:



«Έχουμε λίγο χώρο έξω, που είναι ευτυχές οπότε παίζω ράγκμπι με τον μικρό. Νιώθω ευλογημένος για τον εξωτερικό χώρο, γιατί ο γιος μου μπορεί να βγαίνει και ξέρω τόσους ανθρώπους που δεν έχουν τη δυνατότητα αυτή τη στιγμή και τους τελευταίους πέντε μήνες, παίρνουμε τόσα πράγματα ως δεδομένα, έχω μιλήσει με πολύ κόσμο που έχει κολλήσει σε ένα διαμέρισμα χωρίς κανένα εξωτερικό χώρο».

Αυτός ο μικρός χώρος έξω, που τόνισε ο 35χρονος πρίγκιπας, πάει ασορτί με μια πισίνα, ένα γήπεδο τένις και έναν μεγάλο κήπο.

Ο πρίγκιπας αποκάλυψε μάλιστα πως ο γιος του είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά του και μαζί με την Meghan προσπαθούν να κάνουν τον κόσμο στον οποίο θα μεγαλώσει ο Archie, καλύτερο.

Κι αν αναρωτιέσαι, τι είπε ο Harry για την οικογένειά του στο Λονδίνο, διάβασε παρακάτω: