Πήρε κιλά η Άννα Πρέλεβιτς στις διακοπές; Αποκάλυψε πόσα κιλά είναι

Πήρε κιλά η Άννα Πρέλεβιτς στις διακοπές; Αποκάλυψε πόσα κιλά είναι

Ποιο είναι το ύψος και τα κιλά της;

Ένα από τα αγαπημένα παιχνίδια των Ελλήνων και των Ελληνίδων celebrities είναι αυτό των ερωτοαπαντήσεων στο Instagram. Μια φορά στο τόσο λοιπόν οι celebs έχουν όρεξη για εξομολογήσεις, και μέσα από αυτό το παιχνίδι μαθαίνουμε πολλά πράγματα που δεν γνωρίζαμε πριν. Το παιχνίδι αυτό έπαιξε και η Άννα Πρέλεβιτς με τους fans της στο Instagram, η οποία απάντησε στις ερωτήσεις των ακολούθων της και έκανε και κάποιες μικρές αποκαλύψεις.

Η Άννα Πρέλεβιτς είναι ένα από τα πιο όμορφα κορίτσια της ελληνικής showbiz και η αλήθεια είναι πως δεν χορταίνουμε να τη βλέπουμε κάθε φορά που υπάρχει δραστηριότητα στο account της. Το δικό μας αυτό κορίτσι λοιπόν, μέσα από το Q&A μας αποκάλυψε ποια είναι τα αγαπημένα της φαγητά, τα μελλοντικά της σχέδια, αλλά και πως όταν ήταν παιδί είχε πέσει θύμα bullying επανειλημμένως λόγω του ύψους της, μιας και ήταν το πιο ψηλό παιδί της τάξης της (περνούσε ακόμη και τα αγόρια όπως είπε).

Το ύψος της λοιπόν για να σου λυθεί η περιέργεια αυτή είναι 1,81 (είναι πράγματι ψηλό κορίτσι, αλλά δεν βρίσκουμε τίποτα κακό σε αυτό) και μπράβο της. Ωστόσο η Άννα δεν έμεινε μόνο σε αυτό το «αποκαλυπτικό στοιχείο», αφού μας αποκάλυψε και ποιο είναι το βάρος της. Το ιδανικό της βάρος, αλλά και τα κιλά στα οποία είναι αυτή τη στιγμή. Πάχυνε άραγε η Άννα στις διακοπές; Τι αποκάλυψε;

Η Άννα λοιπόν έπειτα από αρκετές ερωτήσεις εξήγησε πως το ιδανικό-κανονικό βάρος της είναι τα 63 κιλά, όμως αυτή τη στιγμή είναι στα 65. Οκ, μικρό το κακό. Δύο κιλά τα παίρνουμε όλοι στις διακοπές, δεν είναι κάτι σημαντικό. Και με το ύψος της μάλιστα, ούτε που φαίνεται πως πήρε δύο κιλά.

Δες την απάντησή της στις φωτογραφίες που θα βρεις στη gallery που ακολουθεί.