Στο νοσοκομείο η Κρυσταλλία! Οι φωτό που ανέβασε η εγκυμονούσα τραγουδίστρια

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Στο νοσοκομείο η Κρυσταλλία! Οι φωτό που ανέβασε η εγκυμονούσα τραγουδίστρια

Τι συνέβη στην παρουσιάστρια;

 

Πριν από μερικές εβδομάδες μάθαμε πως η Κρυσταλλία που αυτό το διάστημα βλέπουμε στην εκπομπή «Τhe Booth» είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι. Και χαρήκαμε πολύ είναι η αλήθεια. Την Κρυσταλλία, αν θυμάσαι, τη γνωρίσαμε αρκετά χρόνια πριν όταν μαζί με τους Otherview και με φλογερά κατακόκκινα μαλλιά μας τραγουδούσε «I’m the one».

Φέτος, τη βλέπουμε σε κάτι εντελώς διαφορετικό και η αλήθεια είναι πως μας αρέσει πολύ και σε αυτόν το ρόλο. Σήμερα, όμως, κάτι συνέβη και πριν λίγη ώρα τα πρώτα post που είδαμε από την παρουσιάστρια ήταν μέσα από το νοσοκομείο. Η Κρυσταλλία διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, και μετά από αυτά τα post ελπίζουμε όλα με την υγεία τόσο τη δική της, όσο και του μωρού της να είναι καλά.

Στις φωτογραφίες είδαμε πως δεν ήταν απλή επίσκεψη, αλλά πως έχει μπει κανονικά σε δωμάτιο, και σε καμία περίπτωση δε θα θέλαμε να σκεφτούμε πως συμβαίνει κάτι με το μωράκι της. Η ίδια μάλιστα δεν μπήκε στη διαδικασία να αναλύσει τους λόγους για τους οποίους βρέθηκε στο νοσοκομείο, και αρκέστηκε απλά στο upload των ig stories.

Το σημαντικό πάντως, για όποιον λόγο και αν χρειάστηκε να πάει, είναι να είναι καλά στην υγεία της τόσο εκείνη, όσο και το μωράκι της και καρπός τους έρωτά της με τον Δημήτρη Πλατανιά.