Τζένη Μπαλατσινού: Οι βραδινές λιγούρες και το post στο Instagram

Τζένη Μπαλατσινού: Οι βραδινές λιγούρες και το post στο Instagram

Τι ανέβασε η παρουσιάστρια;

Την πιο απρόσμενη και συνάμα ευχάριστη είδηση για το 2020 μάθαμε μέσα στο Σαββατοκύριακο, και αυτό δεν ήταν άλλη από την ανακοίνωση του Βασίλη Κικίλια, πως η σύζυγος του Τζένη Μπαλατσινού είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδάκι. Ο Υπουργός Υγείας έκανε την ανακοίνωση μέσα από το Instagram account του και όλοι εκπλαγήκαμε ευχάριστα.

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε πέρυσι τον Ιούνιο στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στο Λυκαβηττό θα φέρει σε λίγους μήνες το πρώτο του παιδάκι στον κόσμο, και όπως είναι λογικό πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Ο Βασίλης Κικίλιας συνόδευσε την ανακοίνωσή του με μια φωτό στην οποία είναι μαζί αγκαλιασμένοι και βλέπουμε τη φουσκωμένη κοιλίτσα της για πρώτη φορά αυτούς τους μήνες.

Τη φωτογραφία αυτή έκανε repost και η Τζένη Μπαλατσινού, ενώ αρκέστηκε απλά να γράψει δύο λέξεις στο caption. Αυτό για την παρουσιάστρια θα είναι το τέταρτο παιδάκι της, αφού έχει τρία ακόμη από τον προηγούμενο γάμο της. Χθες το βράδυ η Τζένη Μπαλατσινού εμμέσως πλην σαφώς μας αποκάλυψε πως έχει κάποιες λιγούρες λόγω της εγκυμοσύνης της, κάτι που μας φαίνεται και απόλυτα λογικό.

Πώς όμως παρομοίασε η Τζένη τον εαυτό της πριν και αφού φάει όταν νιώθει πως πεινάει πολύ; Μπες στη gallery που ακολουθεί και δες τη φωτό που ανέβασε.