Η Βίκυ Καγιά φόρεσε το πιο καυτό μίνι φόρεμα & πρέπει να δεις τα πόδια της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Βίκυ Καγιά φόρεσε το πιο καυτό μίνι φόρεμα & πρέπει να δεις τα πόδια της

Θα πάθεις σοκ με τα πόδια της

Τρεις μόλις ημέρες μας χωρίζουν από την πρεμιέρα του Greece’s Next Top Model 3 και η αγωνία μας έχει αρχίσει να κορυφώνεται. Ανυπομονούμε να δούμε πως είναι η νέα σύσταση πια χωρίς την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην κριτική επιτροπή, και με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί στη θέση της. Μη ξεχνάς επίσης πως φέτος είναι μεικτό και στις οντισιόν έχουμε να δούμε και αγόρια μοντέλα εκτός από κορίτσια.

Η Βίκυ Καγιά ετοιμάζεται πυρετωδώς για το reality των μοντέλων που έχει κλέψει τις καρδιές μας τα τελευταία δύο χρόνια και μέσα από τα story της στο Instagram είδαμε πως είναι πανέτοιμη. Πανέτοιμη, κούκλα και κορμάρα. Ναι, αυτό είναι η Βίκυ Καγιά στα βίντεο και τις φωτό που είδαμε.

Η παρουσιάστρια φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες του show φορώντας ένα super sexy μίνι μαύρο φόρεμα και τα πόδια της μας έκοψαν την ανάσα; Αρκετά κλισέ έτσι; Και όμως είναι η πραγματικότητα. Η Βίκυ Καγιά στα 42 της έχει κορμί που θα ζήλευε κάθε διαγωνιζόμενη στο GNTM και μας το αποδεικνύει καθημερινά μέσα από το Instagram account της. Στα τελευταία story που πόσταρε από τη backstage φωτογράφιση για το show με τους άλλους 3 κριτές την είδαμε και δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε στα μάτια μας.

Με ψηλοτάκουνα πέδιλα και ένα μαύρο μίνι φόρεμα μας έδωσε μια γεύση από τα super καλλίγραμμα πόδια της και λέμε να το λήξουμε από τώρα το reality. Δώστε της τον τίτλο του GNTM να μη παιδευόμαστε.

Δες το βίντεο και τις φωτό παρακάτω.