Big Brother: Τα αστεία tweets των θεατών απογείωσαν το live του ριάλιτι

Big Brother: Τα αστεία tweets των θεατών απογείωσαν το live του ριάλιτι

Θυμήθηκαν μέχρι και τη Ζουμπουλία από το Στο Παρα Πέντε.

Το Big Brother έχει επιστρέψει δυναμικά στις οθόνες μας. Οι παίκτες έχουν πια γνωριστεί με το κοινό και του δείχνουν γιατί αξίζουν μία θέση στο διάσημο ριάλιτι. Στην πλειοψηφία τους μιλάμε για αρκετά διαφορετικές μεταξύ τους προσωπικότητες, κάτι που αποτελεί και πρόσφορο έδαφος για έριδες και τσακωμούς.

Όταν έχεις τόσους ανθρώπους κλεισμένους μαζί σε έναν χώρο δεν είναι να απορείς όταν λίγο μετά δεν μπορούν πάντα να τα βρίσκουν και να συμβιώνουν αρμονικά. Κι εκεί είναι που στηρίζονται τέτοια παιχνίδια.




Πέρα από τις κόντρες, όμως, υπάρχουν και πολλές στιγμές γέλιου, που λατρεύει το κοινό. Πέρα από τις ατάκες που μπορεί να υπάρξουν κατά τη διάρκεια συνομιλιών, εκ των πραγμάτων θα σημειωθούν και οι αντίστοιχες γκριμάτσες που θα κάνουν τους θεατές όχι μόνο να γελάσουν εκείνη την ώρα, αλλά και να φτιάξουν τα αντίστοιχα memes για τα social media.

Από το χτεσινό επεισόδιο, πάντως, υπήρχαν πολλά στιγμιότυπα που χρησιμοποιήθηκαν για memes και αστείες φωτογραφίες και το Twitter με τους χρήστες του έπιασαν πληκτρολόγια για να τα δημιουργήσουν. Δεν είναι κάτι ασυνήθιστο αυτό, άλλωστε, στα ριάλιτι που προβάλλονται ανά διαστήματα. Ενίοτε είναι κι αυτό ακριβώς που περιμένουν όλοι.

Δες τα στη συνέχεια.