Έχεις δει τη μαμά της Καλομοίρας; Η υπέροχη κοινή τους φωτογραφία

Έχεις δει τη μαμά της Καλομοίρας; Η υπέροχη κοινή τους φωτογραφία

Μαμά και κόρη εντυπωσιάζουν το Instagram.

Πάνε πολλά χρόνια πια που γνωρίσαμε για πρώτη φορά την Καλομοίρα. Όταν αποφάσισε να συμμετέχει στο Fame Story το 2003, ήταν εξαρχής μία από τις πιο αγαπημένες παρουσίες του κοινού. Δεν ήταν δύσκολο να καταλάβεις ότι επρόκειτο για ένα πολύ ταλαντούχο κορίτσι, ωστόσο αυτός δεν ήταν ο μοναδικός λόγος που δε χόρταινες να τη βλέπεις.

Η Καλομοίρα μπαίνοντας στο παιχνίδι έδειξε ότι ήταν ένας πολύ ευχάριστος και «ζεστός» χαρακτήρας. Πάντα με το χαμόγελο στο στόμα, ευγενική και με πολύ χιούμορ, κατάφερνε να κερδίζει τους τηλεθεατές.

Γι’ αυτό και, όταν βγήκε από το Fame Story, η καριέρα της απογειώθηκε. Πολύ γρήγορα κυκλοφόρησε δικά της CD, ενώ, στη συνέχεια, μέτρησε μέχρι και συμμετοχή στη Λάμψη. Ώσπου, έφτασε το 2008 και η όμορφη και γλυκιά τραγουδίστρια μας εκπροσώπησε στη Eurovision, κατακτώντας την τρίτη θέση.

Τα τελευταία χρόνια, έχει αφιερωθεί στην οικογένειάς της -στον σύζυγό της, Γιώργο Μπούσαλη, στα δίδυμα αγόρια της, Νίκο και Δημήτρη, και στην Αναστασία-.

Η τραγουδίστρια διατηρεί έναν λογαριασμό στο Instagram, ο οποίος αυτήν τη στιγμή μετράει πάνω από 400 χιλιάδες followers με τους οποίους μοιράζεται τις εξελίξεις από την καθημερινότητά της. Εκεί είναι που αποφάσισε να μας δείξει μία υπέροχη φωτογραφία με τη μαμά της, Ελένη Σαράντη.

Θα βρεις τη φωτογραφία στη συνέχεια.