Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αδυνάτισε μετά τις διακοπές και ξέρουμε το μυστικό

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αδυνάτισε μετά τις διακοπές και ξέρουμε το μυστικό

Φυσικά και είναι fitness μυστικό

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι μια από τις πιο sexy και γοητευτικές παρουσίες της ελληνικής showbiz. Το κορμί της και γενικά οι πόζες της στο Instagram –ιδίως όταν φορά μαγιό- είναι πάντα ένα θέμα συζήτησης, και φυσικά είναι αδύνατον να μη σχολιάσεις τις πλούσιες καμπύλες της και το κορμί της γενικότερα.

Η παρουσιάστρια είναι ένα ιδιαίτερα ακομπλεξάριστο άτομο θα λέγαμε, και ουκ ολίγες φορές δεν έχει διστάσει να μας δείξει αρετουσάριστες και χωρίς ίχνος φώτοσοπ φωτογραφίες της. Την έχουμε δει να ποζάρει με μπικίνι, με ολόσωμα, με σορτς, αλλά και με κολάν και πάντα μας εντυπωσιάζει το κορμί της και τις αναλογίες της. Είναι από τις γυναίκες που έχει αρκετές αλλαγές στο κορμί της ανά διαστήματα, είναι όμως πάντα sexy και εντυπωσιακή, είτε έχει παραπάνω κιλά, είτε όχι.

Την περίοδο αυτή εμείς τη βρίσκουμε φανερά αδυνατισμένη, και κάτι μας λέει πως ξέρουμε ήδη με ποιον τρόπο έχει χάσει τα περιττά κιλά του καλοκαιριού. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέβασε μια φωτογραφία της στην οποία κάνει kick boxing. Η παρουσιάστρια φορά κολάν γυμναστικής και τη βρίσκουμε ήδη αρκετά αδυνατισμένη. Το kick boxing δεν είναι ότι πιο εύκολο μπορείς να μάθεις να κάνεις, όμως είναι αρκετά χρήσιμο σε πολλές φάσεις της ζωής σου.

Τόσο από άποψη εκγύμνασης, όσο και ως μέσο αυτοάμυνας. Ας επιστρέψουμε όμως στην παρουσιάστρια. Δεν τη βλέπεις κι εσύ ιδιαίτερα αδυνατισμένη;