Ντεμπούτο Ρουβά στην TV: Τα πρώτα λεπτά πίσω από τον πάγκο της κουζίνας

Ντεμπούτο Ρουβά στην TV: Τα πρώτα λεπτά πίσω από τον πάγκο της κουζίνας

Ο αδερφός του Σάκη πήρε τη θέση του στην εκπομπή.

Ο Απόστολος Ρουβάς είναι ο μικρότερος αδερφός από τα τρία αδέρφια που έχει η οικογένεια Ρουβά. Δεν είναι όπως ο αδερφός του, Σάκης, που βρίσκεται για χρόνια στο προσκήνιο και στα φώτα της δημοσιότητας. Εκείνος έχει ακολουθήσει διαφορετικό δρόμο καριέρας επαγγελματικά και η αγάπη του για τη μαγειρική τον έφερε πίσω από τους πάγκους.

Για χρόνια δούλευε σε διάφορα μαγαζιά της Κέρκυρας, όπου ανέπτυσσε το ταλέντο και την κλίση του στον χώρο και, τώρα, με την άφιξη της εκπομπής της Δανάης Μπάρκα στην τηλεόραση, ο κόσμος θα τον γνωρίσει τόσο για τη μαγειρική του ικανότητα όσο και για την προσωπικότητά του.

Όσο τον έχουμε δει, φαίνεται να είναι ένα πολύ χαμογελαστό παιδί, όπως και ο αδερφός του, και το πιο πιθανό είναι να κατακτήσει τους τηλεθεατές. Η Δανάη, πάντως, δημοσίευσε, πριν από μερικές ώρες, μερικά λεπτά από τον ίδιο πίσω από τον πάγκο της κουζίνας για να μας βάλει στο κλίμα και, από τα όσα είδαμε, δείχνουν να περνάνε καταπληκτικά.

«Κύριες & κύριοι σας παρουσιάζω ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΓΕΙΡΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ,και κυρίως της εκπομπής μας : @apostolos_rouvas

Μόλις ολοκληρώθηκε η πρώτη «πρόβα» μαγειρικής μας (ένα ονειρικό κριθαρώτο) σε ξένη κουζίνα αλλά σε πολύ λίγο θα είμαστε στην δική μας...όποτε ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ, ετοιμάστε ΙΔΕΕΣ, ετοιμάστε ΣΥΝΤΑΓΕΣ γιατί όλα θα τα κάνουμε φέτος «μαζί»

Και κυρίως ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΤΕ τον άνθρωπο που...θα μας ψήνει το ψάρι στα χείλη @apostolos_rouvas

welcome home », έγραψε η παρουσιάστρια στο caption.