Η Ειρήνη Καζαριάν σε τρυφερές στιγμές με τον σύντροφό της (video)

Η Ειρήνη Καζαριάν σε τρυφερές στιγμές με τον σύντροφό της (video)

Τα παιδιά φαίνεται να τα πάνε πολύ καλά.

Η Ειρήνη Καζαριάν είναι πια μία από τις celebrities που όλοι λατρεύουν να ακολουθούν. Από τότε που ακόμη συμμετείχε στο Greece’s Next Top Model φαινόταν ότι αυτό το κορίτσι θα είχε ζήτηση, ωστόσο, βγαίνοντας, αυτό έγινε πια σαφές. Στον λογαριασμό της στο Instagram ήταν που αρχίσαμε εξαρχής να βλέπουμε updates από την καθημερινότητά της.

Με τα χαρακτηριστικά του προσώπου της και τις αναλογίες του κορμιού της, ήταν πολύ εύκολο να ακολουθήσει τον δρόμο του modelling και η καριέρα της απογειώθηκε. Στο προφίλ της έχουμε δει κατά καιρούς πολλές φωτογραφίες της από επαγγελματικές δουλειές και πλέον μπορεί να δηλώνει και ηθοποιός, αφού κέρδισε έναν ρόλο στη θεατρική παράσταση «Κούκλες».

Πριν από λίγες μέρες, ωστόσο, είδαμε να κάνει ένα story με τον νέο της σύντροφο. Ιωσήφ Ψωμά. Και, πριν προλάβουμε να το συνειδητοποιήσουμε, είπε να κάνει κι ένα δεύτερο story, αυτήν τη φορά, με ένα βίντεο που τη δείχνει σε τρυφερές με τον καλό της.

Για να έχουν αρχίσει οι απανωτές αναρτήσεις, αυτό σημαίνει ότι μάλλον τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά μεταξύ τους και η σχέση τους να εξελίσσεται. Το νέο απόσπασμα, πάντως, δείχνει αυτό ακριβώς και μπορείς να τους δεις στη συνέχεια.