Η Pamela Anderson δεν είναι πια single και θα τρελαθείς με τον σύντροφό της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Pamela Anderson δεν είναι πια single και θα τρελαθείς με τον σύντροφό της

Πάει μήπως κάπου ο νους σου;

Το 2020 μπορεί μέχρι στιγμής να μη ήταν η χρονιά κανενός, όμως η Pamela Anderson κατάφερε να γράψει ιστορία με τον πιο γρήγορο γάμο της χρονιάς. Δώδεκα μόλις ημέρες κράτησε ο γάμος της με τον Jon Peters και όταν το μάθαμε η αλήθεια είναι πως δεν ξέραμε πως ακριβώς να αντιδράσουμε. Η σεξοβόμβα του Hollywood παντρεύτηκε και χώρισε μέσα σε περίπου δύο εβδομάδες και αυτό δεν το πίστευε κανένας.

Ο χωρισμός αυτός φυσικά δεν έγινε ανώδυνα. Μπορεί στην αρχή οι φήμες να ανέφεραν πως χώρισαν γιατί οι δυο τους ήθελαν να επανεξετάσουν το μεταξύ τους και το τι θέλει ο ένας από τον άλλον, ο πρώην πλέον σύζυγος της Pamela όμως βγήκε και είπε πως προτού παντρευτούν τις πλήρωσε όλα τα χρέη που είχε κι έπειτα έγινε ο γάμος. Η Pamela στη συνέχεια τον χώρισε, επομένως ότι ήθελε από αυτόν τον γάμο το πήρε.

Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν πως για την εκρηκτική Pamela αυτός ο γάμος δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένα συμφεροντολογικό γεγονός, προκειμένου με κάποιον τρόπο να αποπληρώσει τα χρέη της. Ο 74χρονος μάλιστα είχε πει στο PageSix πως δεν ήταν αυτός που της έκανε την πρόταση, αλλά εκείνη του ζήτησε να την παντρευτεί και «σαν χαζός», όπως ο ίδιος ανέφερε για τον εαυτό του, την πάτησε.

Την κατηγόρησε για εκμετάλλευση και δήλωσε πληγωμένος από την συμπεριφορά της. «Είχε 200,000 δολάρια χρέος σε λογαριασμούς και κανέναν τρόπο να τα πληρώσει. Κι έτσι προσφέρθηκα να πληρώσω τα χρέη της, και αυτό ήταν το ευχαριστώ της», είχε πει τον περασμένο Φλεβάρη σε δηλώσεις του. Η Pamela πάντως δεν φάνηκε να πτοείται καθόλου, αφού λίγους μήνες αργότερα έκανε το επόμενο βήμα στη ζωή της και πλέον δεν είναι single.

Μετά τον σύντομο γάμο της με το παραγωγό, η 53χρονη ξανθιά καλλονή είναι ξανά σε σχέση και μάλιστα με τον σωματοφύλακά της. Το People αναφέρει πως η ηθοποιός είναι σε σχέση με τον σωματοφύλακά της, Dan Hayhurst, και πως είναι πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη. Είναι μαζί όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας και περνά φανταστικά. Εκείνος μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες τη βοηθά να φτιάξει το σπίτι της στο Vancouver Island.