Αντελίνα Βαρθακούρη:Το μήνυμά της μετά τo εμπρηστικό σχόλιο του παίκτη στο BB

Αντελίνα Βαρθακούρη:Το μήνυμά της μετά τo εμπρηστικό σχόλιο του παίκτη στο BB

Δες τι έγραψε

Σάλο έχει προκαλέσει η δήλωση παίκτη του Big Brother περί βιασμών και μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες το διαδίκτυο βρίσκεται σε «πόλεμο» μαζί του. Τα σχόλια στο Twitter πάνε κι έρχονται και η παραγωγή έπειτα από όσα συνέβησαν αποφάσισε να απομακρύνει τον παίκτη μια και καλή από το σπίτι του reality.

Ο Χάρης Βαρθακούρης σαν παρουσιαστής καταδίκασε αυτή τη συμπεριφορά και τις δηλώσεις με ένα μήνυμα στα social media και λίγο αργότερα, αφού έγινε γνωστή η απομάκρυνση του παίκτη, το ίδιο έκανε και η σύζυγός του, Αντελίνα Βαρθακούρη.



Με ένα μήνυμα στο προσωπικό της account στο Facebook, η Αντελίνα πήρε θέση για το γεγονός, γράφοντας: « Αποχώρηση Αντώνη Αλεξανδρίδη

Ως γυναίκα, μητέρα δύο κοριτσιών και πολίτης αυτής της χώρας που το τελευταίο διάστημα έχει πονέσει και καταρρακωθεί με περιστατικά βίας κι εκφοβισμού και στα δυο φύλα, καταδικάζω με κάθε τρόπο και δυνατή φωνή τέτοιου είδους συμπεριφορές». Και αλήθεια δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο μαζί της, τόσο ως γυναίκες, όσο και ως τηλεθεάτριες.

Μπορείς επίσης αν θέλεις να δεις το μήνυμα του Χάρη Βαρθακούρη που προηγήθηκε από αυτό της Αντελίνας εδώ.