Τα πρώτα αγόρια του GNTM 3 ήδη ξεχώρισαν

Ανθία Φιλιππή
Τα πρώτα αγόρια του GNTM 3 ήδη ξεχώρισαν

Μαζί με την Καγιά θα πούμε και εμείς «wow» γιατί όλοι είναι... «συγκλό».

Το νέο Greece's Next Top Model έκανε επιτέλους σήμερα την πρεμιέρα του στο STAR και οι προβλέψεις μας βγήκαν αληθινές. Οι υποψήφιες παίκτριες είναι αποφασισμένες να φτάσουν έως το τέλος του διαγωνισμού και δε σταματούν πουθενά. Εκείνο βέβαια που δεν έχουν σκεφτεί είναι ότι οι πιθανότητες είναι 50-50, μιας και τον τίτλο του GNTM 3 μπορεί να κερδίσει κάποιο από τα αγόρια του διαγωνισμού.

Όλοι στις θέσεις τους και όλοι πανέτοιμοι να υποδεχθούν το νέο αίμα μοντέλων. Αγόρια και κορίτσια πήραν θέση και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Δεν έλειψαν οι «άβολες» στιγμές στην πασαρέλα, οι ξεκαρδιστικές ατάκες της Βίκης Καγιά και αυτό το μοναδικό μπλαζέ ύφος της Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Θέλουμε να ξέρεις ότι τα βράδια του διαγωνισμού μόδας θα σε βρίσκουν στον καναπέ, έτοιμη να μπεις στην οθόνη της τηλεόρασης και, γιατί αυτό; Ένας λόγος παραπάνω αυτή τη χρονιά να γίνεις φανατική τηλεθεάτρια. Τα αγόρια έκλεψαν κυριολεκτικά την παράσταση και όλα τα φώτα(... μάτια) έπεσαν πάνω τους.



Πρέπει να ξέρεις πάντως ότι τα αγόρια δεν είναι το μοναδικό «νέο» στο παιχνίδι. Οι κανόνες φέτος έχουν αλλάξει και η νέα δυνατότητα των κριτών πρόκειται να φέρει τα πάνω- κάτω στα έως τώρα δεδομένα του διαγωνισμού. Αναφερόμαστε φυσικά στον άσο που θα κρύβει κάθε κριτής στο μανίκι του, μια «κάρτα» από την τράπουλά τους, την πολυπόθητη «Wild Card». Επίσης λόγω κορονοϊού, φέτος δε θα πραγματοποιηθεί η πασαρέλα του bootcamp, αλλά θα υπάρξει το λεγόμενο «IDcatwalk». Όλα τα εκκολαπτόμενα μοντέλα θα ετοιμαστούν, θα στολιστούν και θα πρέπει να ξεχωρίσουν ανάμεσα σε όλους τους διαγωνιζομένους.

Λοιπόν, stay calm και προετοιμάσου γιατί θα ζήσουμε... μεγάλες στιγμές!