Η -πρώην- σύντροφος του Gerard Butler είναι Ελληνίδα και είναι μια καλλονή

Η -πρώην- σύντροφος του Gerard Butler είναι Ελληνίδα και είναι μια καλλονή

Πώς γνώρισε τον ηθοποιό;

Ο Gerard Butler είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς άνδρες του Hollywood και ένας από τους αγαπημένους μας ηθοποιούς. Όταν τον είδαμε στην ταινία «300» στον ρόλο του Λεωνίδα συνειδητοποιήσαμε πόσο ωραίος είναι, και έκτοτε παρακολουθούμε όλες τις ταινίες του καινούργιες και παλιές. Φέτος μάλιστα ήρθε και στην Ελλάδα, στην Σπάρτη αφού είχε προγραμματίσει εδώ και καιρό να μας επισκεφθεί και να τρέξει από τον Μυστρά στη Σπάρτη ως λαμπαδηδοδρόμος των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Φυσικά και είχαμε αποκλειστικές φωτογραφίες από τον χώρο όπου τιμήθηκε ο ηθοποιός στη Σπάρτη (μπορείς να τις δεις εδώ), όμως το θέμα στο οποίο θέλουμε να εστιάσουμε είναι άλλο. Ο 50χρονος εδώ και αρκετά χρόνια είναι σε σχέση με την Morgan Brown, με την οποία μία χωρίζουν, μία τα φτιάχνουν ξανά. Και δεν το βρίσκουμε απαραίτητα κακό αυτό αν μας ρωτάς.

Στο τελευταίο διάστημα ωστόσο που το ζευγάρι είχε χωρίσει ωστόσο, ο Gerard Butler έκανε μια σχέση και μάλιστα με μια Ελληνίδα καλλονή. Το κορίτσι αυτό είναι ένα καταξιωμένο μοντέλο, που κάνει καριέρα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και η δουλειά της είναι τρομερά αξιόλογη. Το κορίτσι αυτό λοιπόν έκλεψε την καρδιά του Σκωτσέζου ηθοποιού.

Η Σοφία Χαρμαντά μόλις πήγε στην Αμερική φιλοξενήθηκε από τον Gerard Butler και μία φιλία –και μάλλον κάτι παραπάνω- ξεκίνησε. Οι δυο τους πριν την καραντίνα βρέθηκαν μαζί στην Κυανή Ακτή, να κάνουν βόλτες με τζετ σκι, να κάνουν μαζί ηλιοθεραπεία κ.ο.κ. Πώς γνωρίστηκαν όμως οι δυο τους, και τι πραγματικά συνέβη μεταξύ τους;

Στο βίντεο που ακολουθεί θα μάθεις όλες τις πληροφορίες που θέλεις. Στη gallery βέβαια μπορείς και να δεις τη Σοφία και να καταλάβεις γιατί υπέκυψε στην ομορφιά της ο Gerard.