GNTM 3: 24 ώρες τώρα όλοι στο Twitter σχολιάζουν αυτόν τον παίκτη

GNTM 3: 24 ώρες τώρα όλοι στο Twitter σχολιάζουν αυτόν τον παίκτη

Δε θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη αυτή η εμφάνιση.

Το χθεσινό επεισόδιο του Greece's Next Top Model 3 εκτόξευσε τα νούμερα των δημοσιεύσεων στο Twitter στα ύψη και... έπεται συνέχεια! Ο διαγωνισμός μοντέλων φέτος φαίνεται ότι θα κεντρίσει το ενδιαφέρον, τόσο το δικό σου, όσο και του συντρόφου σου μιας και αγόρια και κορίτσια έχουν ήδη αποκτήσει τους φανατικούς θαυμαστές τους.

Στην πρεμιέρα, αν και δεν είδαμε τον τρελό αριθμό μοντέλων, πρέπει να σου πούμε ότι οι κριτές κατενθουσιάστηκαν! Το «wow» της Βίκης Καγιά στον Ανδρέα, η τρομακτική ομοιότητα της Μαρινέλλας με την Ζυγούλη, αλλά και ο... χαλβάς που έφερε στο πλατό ο Πασχάλης ήταν σίγουρα μερικές από τις εμφανίσεις που ξεχώρισαν. Σήμερα, το επεισόδιο έκρυβε μεγαλύτερο ενδιαφέρον και η καλύτερη στιγμή της βραδιάς ήταν όταν είδαμε τον Ηρακλή, το πανέμορφο αγόρι που καθήλωσε τηλεθεατές και κριτική επιτροπή στη στιγμή.

Όσο για τους χρήστες του Twitter, δε χάνουν την παραμικρή λεπτομέρεια. Τόσο τα καυστικά σχόλια για διαγωνιζόμενους, όσο και οι αστείες μεταφορές με «θύματα» τους κριτές του διαγωνισμού, γέμισαν την πλατφόρμα και σήμερα.

Το Twitter έχει βγάλει ήδη νικητή και ναι, είναι ένα από τα αγόρια του διαγωνισμού. Οι κριτές μόλις είδαν τον Ηρακλή εντυπωσιάστηκαν. Τα κορίτσια του Twitter πάντως, έχουν ήδη εκφράσει τη λατρεία τους προς το πρόσωπό του και οι πιθανότητες να φτάσει έως τον τελικό πιστεύουμε ότι είναι πολλές.

Δες την audition του Ηρακλή εδώ:



Δες στη gallery τα tweets.