Η Βίκυ Καγιά με 5 διαφορετικά looks στην πρεμιέρα του GNTM 3

Η Βίκυ Καγιά με 5 διαφορετικά looks στην πρεμιέρα του GNTM 3

Η κριτής του reality μοντέλων δίδαξε στυλ για ακόμη μια φορά.

Το Greece’s Next Top Model 3 ξεκίνησε χθες το βράδυ και εκτός από τη νέα σύνθεση της εκπομπής που είχαμε αγωνία να παρακολουθήσουμε (μην ξεχνάς ότι αποχώρησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τη θέση της πήρε η Ζενεβιέβ Μαζαρί), αναμέναμε να δούμε και τα outfits που είχε επιλέξει για την πρεμιέρα η Βίκυ Καγιά.

Ούσα μια από τις πιο κομψές γυναίκες της ελληνικής τηλεόρασης, η Βίκυ καταφέρνει πάντα να μας εντυπωσιάζει με τις στυλιστικές της επιλογές και να μας δίνει το #fashioninspo που χρειαζόμαστε στην καθημερινότητά μας. Ακριβώς αυτό έκανε και στη χθεσινή πρεμιέρα.

Η στυλάτη κριτής του GNTM3 άλλαξε πέντε σύνολα καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής -τα διάλεξε με τη βοήθεια της στυλίστριάς της, Δέσποινας Καλογεράκη, και μας εντυπωσίασε με τη φινέτσα και την αίσθηση της κομψότητας που την χαρακτηρίζει. Θέλοντας να κάνει μια δυναμική αρχή και είσοδο στο πλατό, η Βίκυ Καγιά επέλεξε ένα power suit σε leopard print, το οποίο συνδύασε με μαύρο top και mules, ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς φόρεσε και πάλι κοστούμι σε μαύρη, metallic απόχρωση.

Από την πρώτη εκπομπή, όμως, δεν έλειψαν και τα ladylike φορέματα. Όπως θα δεις στην παρακάτω gallery, η παρουσιάστρια και κριτής του reality μοντέλων επέλεξε ένα μαύρο, mini φόρεμα με κουμπιά, αλλά και ένα πολύ κομψό φόρεμα σε magenta απόχρωση που έπεφτε χαλαρό στους ώμους. Για το τέλος, η Βίκυ Καγιά προτίμησε να κάνει μια casual εμφάνιση με loose summer dress σε lime απόχρωση, που όμως δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από τις προηγούμενες. Κι αν αυτή ήταν η αρχή, μπορούμε να φανταστούμε πόση στυλιστική έμπνευση με ultra fashionable looks αναμένεται να μας χαρίσει η Βίκυ την υπόλοιπη σεζόν. Can’t wait!

Info: Παρακάτω τη βλέπεις με φόρεμα Angelos Tsakiris και παπούτσια Καλογήρου ενώ τα κοσμήματα σε όλες τις εμφανίσεις της είναι Minas

https://www.instagram.com/p/CE2ECHtFaMn
https://www.instagram.com/p/CE2QcCJgQED

Διάβασε ακόμα: Η Bella Hadid τοποθετείται για την πανδημία μέσα από μία μπλούζα