Katie Holmes: Τα φιλιά και οι αγκαλιές με τον νέο της σύντροφο (photos)

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Katie Holmes: Τα φιλιά και οι αγκαλιές με τον νέο της σύντροφο (photos)

Η Katie Holmes σε τρυφερά τετ α τετ με τον νέο της σύντροφο

Η Katie Holmes είναι μία από τις αγαπημένες μας ηθοποιούς στο Hollywood και ίσως από τους πιο χαμηλών τόνων ανθρώπους της showbiz. Τόσο στον γάμο της με τον Tom Cruise, όσο και στην εξαετή σχέση της με τον Jamie Foxx, ούτε μία φορά δεν την είδαμε να φλερτάρει δημόσια και να την απαθανατίζει ο φακός. Για όλα υπάρχει όμως μια πρώτη φορά και η ηθοποιός μπορούμε να πούμε πως μας ενθουσίασε.

Πριν μερικές ημέρες την είδαμε να τρώει και να χαμογελάει πλατιά σε έξοδο της με τον σεφ Emilio Vitolo. Φυσικά όλοι αναρωτήθηκαν αν πρόκειται για το νέο της αμόρε, αφού ήταν αρκετή ώρα οι δυο τους και όπως είδαμε περνούσαν πολύ καλά. Οι φήμες λοιπόν που την ήθελαν να έχει βρει νέο σύντροφο, έναν χρόνο μετά τον χωρισμό της από τον Jamie Foxx δεν έπεσαν έξω.

H χολιγουντιανή ηθοποιός φαίνεται πως επιβεβαίωσε τις φήμες αυτές και μάλιστα με τον πιο wow τρόπο, που μας εντυπωσίασε και μας εξέπληξε όλους. Ο φακός την απαθανάτισε να κάνει κάτι δημόσια, που δεν την είχαμε δει ποτέ όλα αυτά τα χρόνια. Η Katie Holmes φαίνεται πως είναι τρελά ερωτευμένη και αυτό αποδεικνύουν και οι νέες φωτογραφίες της, στις οποίες απαθανατίστηκε σε τρυφερά τετ-α-τετ με τον νέο της σύντροφο, και να ανταλλάζει τρυφερά φιλιά.

Ήταν κάτι που δεν είχαμε δει ποτέ ξανά από εκείνη και που μας ενθουσίασε ιδιαίτερα. Εξάλλου όπως είδαμε τόσα χρόνια, το να κρύβεται δεν την ωφέλησε σε κάτι. Αυτή την Katie θέλουμε να έχουμε.


https://www.instagram.com/p/CE4IdqBH8h_