Βαλέρια Λάτσιου: Το θετικό μήνυμα στο Instagram account της

Βαλέρια Λάτσιου: Το θετικό μήνυμα στο Instagram account της

Το edit στο account της

Η Ελένη Μενεγάκη είναι η πλέον αγαπημένη παρουσιάστρια του κόσμου στην ελληνική τηλεόραση και τώρα που δε βρίσκεται πια σε κανένα κανάλι και σε καμία εκπομπή, οι fans της το έχουν πάρει κάπως βαριά. Και λογικό αν μας ρωτάς, αφού έπειτα από 30 χρόνια τηλεοπτικής παρέας, δύσκολα αποχαιρετάς κάποιον. Η Ελένη Μενεγάκη έχει τέσσερα παιδιά και είναι μια πολύ ευτυχισμένη και χαρούμενη μαμά.

Στην τελευταία της εκπομπή την 1η Ιουλίου είδαμε για πρώτη φορά και τις τρεις κόρες της, χωρίς να τις κρύβει, και πάθαμε πλάκα με το πόσο έχουν μεγαλώσει. Η Βαλέρια Λάτσιου είναι το τρίτο παιδί που απέκτησε η παρουσιάστρια με τον Γιάννη Λάτσιο, και σε λίγους μήνες θα γίνει 13 ετών. Οι κόρες της διαθέτουν και τον δικό τους λογαριασμό στα social media και πιο συγκεκριμένα στο Instagram και όπως αντιλαμβανόμαστε η σχέση τους με την τεχνολογία είναι αρκετά καλή για το νεαρό της ηλικίας τους.

Αν και το account της Βαλέριας στο Instagram είναι κλειδωμένο και δεν βλέπουμε τις αναρτήσεις της, καταλαβαίνουμε πως το χρησιμοποιεί αρκετά, αφού έχουμε παρατηρήσει ουκ ολίγες φορές να αλλάζει τη φωτό του προφίλ της και να βάζει πότε δική της και πότε με τις φίλες της.

Κι ενώ το περιεχόμενο του λογαριασμού της παραμένει άγνωστο, η ίδια η Βαλέρια δείχνει πολύ χαρούμενο και θετικό παιδί και αυτό το ανακαλύψαμε από το account της. Αν είχες παρατηρήσει καθόλου το account της 13χρονης στο Instagram μέχρι πρότινος δεν έγραφε τίποτα παρά μόνο το όνομά της. Τις τελευταίες ημέρες όμως παρατηρήσαμε μια ακόμη προσθήκη σε αυτό, που υποδηλώνει το πόσο χαρούμενη και αισιόδοξη είναι.

Μπες στη gallery που ακολουθεί και θα δεις τι εννοούμε.