Αποκάλυψη: Ο Ηρακλής του GNTM είναι στο σπίτι και έχει κοπέλα (vid)

Πατούλια Κατερίνα
Αποκάλυψη: Ο Ηρακλής του GNTM είναι στο σπίτι και έχει κοπέλα (vid)

Ο Ηρακλής φαίνεται να είναι μέσα στο σπίτι του GNTM

Από την οντισιον του κιόλας, ο Ηρακλής Τσουζίνοβ ξεχώρισε στο GNTM κι έκανε το Twitter να παραμιλάει και να τον χρίζει από τώρα νικητή του ριάλιτι μοντέλων. Ο Ηρακλής με καταγωγή από την Ρωσία και την Αφρική πέρασε στην επόμενη φάση με τέσσερα «ναι» από τους κριτές αλλά φαίνεται πως η πορεία του στο παιχνίδι συνεχίζεται ακόμα και αυτή τη στιγμή που γράφονται οι γραμμές τούτες.

Ο Ηρακλής ξεχώρισε και συγκίνησε τους κριτές με την ιστορία του και εμείς όσο τον βλέπαμε σπεύσαμε να ψάξουμε να τον βρούμε στο Instagram. Και εννοείται τον βρήκαμε και εντυπωσιαστήκαμε διπλά. Και δεν είδαμε μόνο εμείς το προφίλ του μοντέλου στο Instagram αλλά περίπου 80.000 άνθρωποι, χαρίζοντας μέσα σε μια μέρα στον παίκτη, περίπου 100.000 followers.



Κι όχι μόνο. Ο παίκτης του GNTM έχει κορίτσι, την χορεύτρια Αγγελική Κάτρη, η οποία έχει συνεργαστεί με stars όπως η Τάμτα, συμμετείχε στο περσινό X-Factor ενώ ήταν πρωταγωνίστρια και στο φετινό τρέιλερ του GNTM, κι ακόμα απορούμε αν η συμμετοχή αυτή έστειλε και τον αγαπημένο της στις οντισιόν.

Η Αγγελική πάντως, έχει σχεδόν προδώσει την πορεία του Ηρακλή στο παιχνίδι, μιας και η πρόσφατη φωτογραφία που δημοσίευσε στην αγκαλιά του Ηρακλή με την λεζάντα miss you, δηλαδή «μου λείπεις», δείχνει πως ο παίκτης είναι ακόμα εντός GNTM.



Δες τις φωτογραφίες του ζευγαριού παρακάτω