Μας την «έσκασαν»: Το πιο χαριτωμένο διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε εντελώς ξαφνικά

Μας την «έσκασαν»: Το πιο χαριτωμένο διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε εντελώς ξαφνικά

Στο γάμο των ονείρων μας!

Ότι το αγαπάμε το συγκεκριμένο ζευγάρι το έχετε σίγουρα καταλάβει, μιας και από τη στιγμή που έγινε γνωστή η σχέση τους, τους παρακολουθούμε ανελλιπώς. Είναι που η κυρία έχει υπάρξει pop είδωλο στα χρόνια της εφηβείας μας; Είναι που ο κύριος πρωταγωνιστεί στην πιο αγαπημένη μας σειρά; Είναι όλα αυτά και τόσα άλλα;

Ήδη από την καραντίνα, οι φήμες περί αρραβώνος έκαναν το γύρο του κόσμου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια επιβεβαίωση ή διάψευση. Το μόνο που γνωρίζαμε ήταν ότι οι δυο τους ήταν τρελά ερωτευμένοι και ότι είχαν μετακομίσει στις ΗΠΑ εξαιτίας της πανδημίας. Από εκεί και πέρα, τους βλέπαμε αρκετά συχνά να βολτάρουν μιας και ποτέ δεν έκρυψαν τον έρωτά τους.

Λίγες μέρες πριν ωστόσο, παρατηρήσαμε ένα διαμανένιο δαχτυλίδι γεγονός που δεν άφηνε και πολλά περιθώρια αμφισβήτησης. Τα πιτσουνάκια παντρεύτηκαν και μάλιστα κάτω από άκρα μυστικότητα. Και αφού προβληματιστήκαμε αρκετά, κάποιες ώρες πριν είχαμε και την... επισημοποίηση, μιας και οι δύο stars ανέβασαν φωτογραφίες στα Instagram account τους.

Μακρυγόρησα ωστόσο και είμαι σίγουρη ότι θέλεις να δεις σε ποιους αναφέρομαι. Μπες στην παρακάτω gallery: