Γονείς για 5η φορά:Το διάσημο ζευγάρι του Hollywood πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Γονείς για 5η φορά:Το διάσημο ζευγάρι του Hollywood πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Πόση ευτυχία;

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του διανύει το διάσημο ζευγάρι του Hollywood, το οποίο απέκτησε το πέμπτο του παιδάκι μαζί. Ναι, ναι καλά διαβάζεις, πέντε παιδάκια έχει αποκτήσει μαζί με την κούκλα σύζυγό του ο διάσημος ηθοποιός και όπως αντιλαμβάνεσαι δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο ευτυχισμένος αυτή τη στιγμή που έγινε ξανά μπαμπάς. Η star ανακοίνωσε τον Απρίλιο που μας πέρασε την εγκυμοσύνη της και αυτό ήταν μια χαρούμενη είδηση για εκείνη, που στο μεσοδιάστημα πριν μείνει ξανά έγκυος είχε δύο αποβολές (μία τον Απρίλιο του 19’ και μία τον Νοέμβριο).

Το ζευγάρι πενταπλασίασε την οικογενειακή του ευτυχία και πριν μερικά 24ωρα ανακοίνωσε την άφιξη του νέου μέλους. Ένα ακόμη αγοράκι απέκτησε το ζευγάρι και η χαρά του δεν περιγράφεται. Το ζευγάρι έχει επίσης την 6χρονη Carmen, τον 5 ετών Rafael, τον τρίχρονο Leonardo και των 2 ετών Romeo. Ο ηθοποιός βέβαια έχει και μία μεγαλύτερη κόρη από τον πρώτο γάμο του, την 24χρονη Ireland.

Φυσικά μιλάμε για τον Alec και τη Hilaria Baldwin όπως ίσως ήδη κατάλαβες, οι οποίοι δεν ξέρουν πόσο ευτυχισμένοι είναι μετά από ένα ακόμη μικρό θαύμα. Η Hilaria ανέβασε στο Instagram account της, μια φωτογραφία με τους τρεις τους, με το caption να αναφέρει: «Αποκτήσαμε ένα μωράκι χθες βράδυ. Είναι τέλειος και εμείς δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ευτυχισμένοι. Stay tuned για να μάθετε το όνομά του».

Δες τη φωτογραφία τους στη gallery που ακολουθεί.