Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα: Το συγκινητικό μήνυμα στη μνήμη του μπαμπά της

Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα: Το συγκινητικό μήνυμα στη μνήμη του μπαμπά της

 To post που έκανε στη μνήμη του μπαμπά της

Ήταν ξημερώματα της 9ης Σεπτεμβρίου του 2019 όταν ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στον Βόλο, όπου βρισκόταν για μια συναυλία που θα έδινε. Η είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος όχι μόνο τα μέλη της οικογένειάς του, συγγενείς και φίλους, αλλά και όλη την Ελλάδα που τον άκουγε φανατικά και αγαπούσε τη μουσική και τα τραγούδια του. Η κόρη του Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα ήταν από τους ανθρώπους που προφανώς βίωσε τον θάνατό του περισσότερο από τον καθένα μας.

Και δεν τον ξεχνάει λεπτό, όπως βλέπουμε κάθε τόσο μέσα από το Facebook account της. Το πρώτο post που είχε κάνει λίγες ώρες μετά τον θάνατό του μπαμπά της πέρυσι μας λύγισε και συγκινηθήκαμε. Το ίδιο όμως έγινε και φέτος. Τον Αύγουστο η Μαρία Κλάρα ανέβασε στο account της μια φωτό με τον μπαμπά της από την παιδική της ηλικία, θυμίζοντας μας πως σε έναν μήνα συμπληρώνεται ένας χρόνος από την ημέρα που πέθανε.

Εχθές 9 Σεπτεμβρίου 2020 ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας συμπλήρωσε έναν χρόνο που δεν είναι πια κοντά μας, και η κόρη του με έναν απλό και λιτό τρόπο όπως κάθε φορά έκανε μια μνεία στον μπαμπά της. Η νεαρή κοπέλα άλλαξε φωτογραφία στο προφίλ της, κι έβαλε μία του μπαμπά της από κάποια συναυλία του.

Δεν έμεινε όμως μόνο στη φωτογραφία του, αλλά ολοκλήρωσε το post της γράφοντας σαν caption τους στίχους από ένα πολύ αγαπημένο μας τραγούδι. «Στην άκρη του απείρου, στιγμούλα του ονείρου...σταγόνα που στάζει, πόσο σου μοιάζει..», έγραψε και το post της μέχρι αυτή τη στιγμή έχει συγκεντρώσει πάνω από 300 likes.

Δες στη gallery που ακολουθεί.