GNTM 3: Δεν φαντάζεσαι σε ποιο video clip έχουμε δει τον Ηρακλή Τσουζίνοβ

Νάνσυ Μητσοστέργιου
GNTM 3: Δεν φαντάζεσαι σε ποιο video clip έχουμε δει τον Ηρακλή Τσουζίνοβ

Σίγουρα δεν τον θυμάσαι

Το Greece’s Next Top Model μπορεί να βρίσκεται ξανά στην τηλεοπτική μας ζωή μόλις τέσσερις ημέρες και να έχει δώσει νόημα στις μουντές Δευτέρες μας, εικοσιτέσσερις ώρες όμως μόνο ήταν αρκετές για να δούμε από ένα πλάνο τον Ηρακλή Τσουζίνοβ και να τον ερωτευτούμε. Ο κούκλος του GNTM 3 έχει κάνει τους πάντες να μιλούν για αυτόν και όχι άδικα αν μας ρωτάς, αφού έχει όλο το πακέτο.

Το Twitter τον έχρισε νικητή από τα πρώτα δευτερόλεπτα που εμφανίστηκε μπροστά στην κάμερα και μόλις εμφανίστηκε στους κριτές καταλάβαμε απόλυτα το γιατί. Δεν ξέρουμε αν οι νικητές θα είναι ένα αγόρι κι ένα κορίτσι, όπως και να έχει θέλουμε ο Ηρακλής να γίνει το επόμενο GNTM ακόμη και αν χρειαστεί να μοιραστεί με κάποιον τρόπο το έπαθλο με την Κάτια.

Και μιας και μιλάμε για τον Ηρακλή να σου πούμε πως υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν γνωρίζεις γι’ αυτόν. Αρχικά αν νόμιζες πως κάπου τον έχεις ξαναδεί και προσπαθούσες να θυμηθείς θα σε βοηθήσουμε να φρεσκάρεις τη μνήμη σου. Ο κούκλος του GNTM έχει συμμετάσχει σε video clip πασίγνωστης τραγουδίστριας, με τραγούδι το οποίο έχει εκπροσωπήσει στη Eurovision τη γειτονική μας Κύπρο.

Σε βοηθήσαμε καθόλου; Σου αφήνουμε λίγο χρόνο να σκεφτείς, και μέχρι να το βρεις να σου πούμε επίσης πως έχει κάνει πασαρέλα στο Madwalk το 2018 με τον σχεδιαστή Δημήτρη Πέτρου, όταν στη σκηνή τραγουδούσε ο Σάκης Ρουβάς, αλλά και το 2019 με την Ευαγγελία Αραβανή σε ρόλο τραγουδίστριας στη σκηνή.



Νομίζουμε σου αφήσαμε αρκετό χρόνο να σκεφτείς και να θυμηθείς πως το video clip στο οποίο έπαιξε ήταν το Replay της Τάμτα. Θα σου το αφήσουμε μάλιστα εδώ από κάτω για να το δεις και να το θυμηθείς καλύτερα.